sâmbătă, noiembrie 24

Cuvinte pentru suflet :)

“Mulţumesc” e un cuvânt uşor de spus. Adaugă-i un zâmbet, puţin suflet şi rosteşte-l cât de des poţi, verbal sau în gând. Cu fiecare mulţumesc îţi înmulţeşti ocaziile de a fi recunoscător, aşa cum cu fiecare zâmbet îţi creşti calitatea relaţiei cu ceilalţi. 

Adela Moldovan | Lifeinbalance.ro

Initiala numelui :)

Am gasit pe feminis.ro (http://www.feminis.ro/divertisment/initiala-numelui-iti-dezvaluie-atuul-pe-care-sa-mizezi-in-viata-26691), ce spune initiala numelui despre fiecare persoana....
Mie una mi se potrivesc...

L - LIZICA

Aceasta consoana poate fi caracterizata prin creativitate, comunicare si actiune. Sunt calitati de care persoanele al caror nume incepe cu aceasta litera ar trebui sa profite, dovedindu-si firea flexibila si prietenoasa in circumstante favorabile.

C - CLAUDIA
 
Daca numele tau incepe cu aceasta litera, trebuie sa stii ca reprezinta forta creativa. Aceasta initiala te inzestreaza cu o latura artistica pronuntata, talentul tau fiind recunoscut si de ceilalti, intrucat esti sociabila si inventiva, reusind sa te integrezi usor. Bazeaza-te pe creativitatea nativa pentru a obtine succesul.