sâmbătă, ianuarie 25

"MANANCA, ROAGA-TE, IUBESTE" - de Elizabeth Gilbert

AM CITIT CARTEA...
AM TRIMIS-O LIUBEI IN REPUBLICA MOLDOVA, ORAS CAHUL.
AM VIZIONAT FILMUL DE TREI ORI...
ACUM IL REVAD... SI DESCOPAR CA PENTRU A TE TRANSFORMA, IMPORTANT ESTE SA VREI, SA IEI DECIZIA.... 
ESTE IMPORTANT SA INVETI IN FIECARE ZI... DIN LECTIILE PE CARE LE-AI TRAIT IN ACEA ZI..
AZI, AM INVATAT CA:
- DACA TREBUIE SA FII UNDEVA, VEI FI. AM VRUT SA MA INTORC DIN DRUM... VANTUL MA OBOSEA SI IMI ERA GREU SA INAINTEZ. INTORCANDU-MA, AM ZARIT AUTOBUZUL DE LEGATURA. CELALALT AUTOBUZ A SOSIT IMEDIAT CE AM AJUNS IN STATIE SI NU AM INTARZIAT, CU TOATE CA VREMEA ERA NEFAVORABILA SI PLECASEM TARZIU. 
ASA E SI IN VIATA.. TREBUIE SA VREI SI SA LUPTI!
ACUM, STAU SI MA GANDESC CA FRAIERA:
- DE CE OAMENII NU-MI PLATESC MUNCA??? O DOAMNA CARE SE OCUPA CU ATELIERE DE POVESTI IN TIMISOARA, CAREIA I-AM DAT POVESTI NOI SA LE FOLOSEASCA, RUGAND-O SA IMI PLATEASCA O ANUMITA SUMA PE DREOTUL DE AUTOR (50-100LEI), MI-A FAGADUIT CA DANSA ARE FRICA DE DUMNEZEU SI IMI VA VIRA BANII. APOI, A FACUT LARIINGITA SI NU A MAI AJUNS LA BANCA!
- POVESTILE PERSONALIZATE SUNT SCRISE CU MULT SUFLET SI IN TIMP CAT MAI SCURT... DAR BANII VIN CU ATATA INTARZIERE, IAR ALTII NICI MACAR NU CRED CA MERIT SA PRIMESC BANI CA LE-AM SCRIS O POVESTE PENTRU UN OM DRAG!
- O EDITURA SELECTA DIN IASI, DESI AM SEMNAT UN CONTRACT CLAR, MI-A SPUS CA NU STIE CAND IMI VA SCOATE CARTEA... CU TOATE CA TEXTUL SI GRAFICA SUNT GATA DIN VARA LUI 2013!
TOATE ACESTEA DOR.... DAR INCERC SA LE CONSIDER FAPTE BUNE!

Niciun comentariu: