sâmbătă, iunie 9

Dorinţe

Citesc de dimineaţă bloguri... şi articole postate pe facebook. De la o vreme, mă regăsesc mult în ceea ce scrie Diana Florina Cosmin, o femeie tânără, puternică, deşteaptă, stilată, talentată, scriiitoare, modestă, minunată...
Ador stilul ei de a scrie.... 
Trăim (sunt sigură că nu suntem unice) dezamăgiri de la oamenii în care te încrezi, de la care nu te-ai aştepta nici pentru o secundă să te trădeze. 
Am călătorit 0,005 % din cât a călătorit ea, dar îmi doresc să îmi împlinesc dorinţa de a ajunge în marile oraşe ale lumii. Ideal ar fi să împuşc doi iepuri dintr-o dată şi să călătoresc cu poveştile mele. 
Ca şi ea, îmi doresc să întâlnesc omul potrivit, pasionat de viaţă, de dorinţa de a trăi.... mişcare, joc, râsete, plâns, iubire, dezamăgiri, renaştere... împreună...  
Ca şi ea, sunt mereu domnişoară de onoare, nu prea curând mireasă.... (chiar de s-ar întâmpla nu aş mai crede că mi se poate întâmpla mie; azi se caută altceva pe piaţă).
O altă dorinţă este acea de a da un interviu pentru o revistă renumită (aşa am tot dat.... radio Craiova, activităţicopii.com... plus ce mai urmează) Marie Claire, Tango, Femeia... etc. 
Mi-aş dori să am colaborări cu diverse site-uri şi reviste pentru femei... sau de ce nu mame, pe parte de educaşţie... poveşti... :)
Mi-ar plăcea să câştig bani din joacă..... să testez diverse obiecte: telefoane, biciclete, jucării, read book-uri... apoi să îi investesc în bucurii pentru copii şi tineri. Îmi doresc enorm de mult să găsesc o cale de a face viaţa adolescenţilor mai frumoasă... să-i ajut să creadă în ei şi să-şi folosească inteligenţa, creativitatea, energia...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Draga mea,esti atat de plina de viata si de idealuri frumoase...
Iti doresc din toata inima ca ele sa ti se implineasca.

DOAR NOI spunea...

@ Manuela:

Mulţumesc din tot sufletul!

Ahh... cât aş vrea să reuşesc să dau viaţă la cât mai multe lucruri propuse...

Sper să am puterea de a le porni măcar... :)