vineri, iunie 22

Cuvinte dragi


 Oameni ca aceştia mă determină să nu renunţ la a scrie pe acest blog. Nu mă deranjează nici critica, dar nu în exces. Am modele de oameni... oameni puternici, oameni care ştiu ce vor. Cum ar fi ca eu, un neica nimeni, să mă apuc să-i critic vehement. Nici dac-aşfi la acelaşi nivel cu ei, nu aş îndrăzni.

"Buna Claudia,
Urmaresc cu mare bucurie blogul tau. Nu am mereu timp sa las comentarii, dar sunt alaturi de tine.Esti o luptatoare. Astazi sunt rari oamenii cu principii, cu demnitate, atat de sensibili si in acelasi timp atat de puternici. 
 Nu stiu cum am descoperit blogul dumneavoastra, important este faptul ca v-am gasit cand aveam nevoie. Admir energia si talentul dumneavoastra,dar in mod special optimismul, starea de bine, iubirea pe care le transmiteti. Nu stiu de unde aveti puterea sa faceti atat de multe ...dar cred ca reusiti tocmai pentru ca faceti totul cu pasiune, cu generozitate, fara sa cereti nimic in schimb. 
Nu renuntati...nu stiu ce sa spun pentru ca azi nu mai stii care sunt valorile."

"Buna ziua doamna..Sunt Raluka..de la 7 C..poate nu ma tine`ti minte...dar vroiam sa va intreb daca la anul o sa fiti din nou profesoara noastra...ca as fi tare bucuroasa..

E minunat să formezi oameni.... cu toate că este greu, ei având personalităţi diferite, bagaj educaţional diferit... dar nimic nu este imposibil, mai ales când pui un strop de dragoste.
Sper din tot sufletul să mă întorc la aceşti copii, pe care i-am educat timpde doi ani. 
Doamne ajută!

2 comentarii:

oitafantastica spunea...

acum te-am gasit si ma bucur ca mai exista oameni asemeni tie:)

DOAR NOI spunea...

@ oitafantastica:

Eiii...iti multumesc. Exista oameni mai buni, mai frumosi, mai talentati decat mine... eu imi doresc sa evoluez... sa fiu acolo unde este nevoie de mine.
:)