miercuri, noiembrie 3

dimineata de noiembrie


de ce pentru mine sinceritatea si bunul simt valoreaza atat de mult? cat voi mai suferi cand vad uratenie hidoasa in spatele unei masti stralucitoare si zambitoare? pana cand voi invata ca asa sunt oamenii, si am sa-i tratez pe fiecare dupa puterea sa de a darui apreciere...
nu, nu mi se intampla numai mie... am intalnit in ultima perioada oameni speciali care isi fac ordine printre prieteniile de-o viata. de ce ma cramponez eu atat? poate pentru ca, nu-mi vine sa cred cati actori intalnesc. si nici macar nu miros a pudra asa cum imi place mie...

in alta ordine de idei... dorintele roiesc in jurul meu. se ascund prin buzunare, prin genti si portofel, printre testele elevilor. acum, au format faldurile unei superbe fuste. zambesc si le mangai. "vreau sa-mi cumpar o Luna patrata"... sunt cuvintele cantecului pe care il ascult la acest ceas din zi.

ce bucuroasa sunt ca exist si ca am dorinte pentru care sa tricotez hainute viu colorate, sa le spal cu praf de stele si un strop de credinta, sa le adaug semne de carte tinute intre palme in timpul unei rugaciuni.

6 comentarii:

Dee spunea...

Frumos mai scrii!

Sa dea Dumnezeu sa ai copii frumosi si inteligenti carora sa le impartasesti cuvintele astea frumoase.

Pupici si o seara frumoasa!:*

DOAR NOI spunea...

@Dee:

Multumesc draga mea! De asta pandesc un barbat inteligent, vesel, harnic si credincios (macar putin)... pentru a avea copii inteligenti si buni si frumosi!

Ganduri senine si imbratisari cu dor si voie buna!

Iuliana spunea...

Prima parte... trista.

A doua parte... optimista. Asta esti tu!

Urmeaza-ti dorintele ascunse si mai putin ascunse si restul... duca-se!

DOAR NOI spunea...

@Iuliana:

In prima parte mi-am varsat dezgustul lasat de prieteni falsi... in care am investiti timp, energie, mi-am descoperit sufletul.

Apoi, m-am scuturat si am constientizat ca trebuie sa inchid usi, capitole, sa arunc chei si sa imi continui drumul meu bun si luminos!

darry.anna spunea...

Continua sa tricotezi hainute colorate cu modele de sinceritate si zambet. Ador aceste modele.

Imbratisari prietenesti

DOAR NOI spunea...

@DARRY:

Continuu... iti promit...
Ganduri alese si spor in tot ce faci bun si frumos!