sâmbătă, septembrie 25

wow... si oameni super.... si proverbe

o dupa amiaza cu wow... surprize minunate si neasteptate!

sunt abonata la diverse newslettere, care imi trimit vesti despre evenimentele culturale, fara de care nu pot trai. exagerez!

asa am aflat ca in perioada 24-26 septembrie, la Palatul Sutu - Muzeul Bucuresti-ului, se organizeaza Festival de Carte si Arta. ieri eram prea obosita si nu am ajuns. dar, nu puteam lipsi. asa ca, am pornit la drum. am rasfoit carti despre grafologie si personalitate. doua la numar. una asa pentru curiosi si neinitiati ca mine, alta frumoasa, un dictionar de fapt, cu scrisul si povesti ale oamenilor mari ai lumii: scriitori, medici, compozitori. imi e asa ciuda pe viata asta nedreapta. sunt intelectuala si nu-mi pot lua cartile care m-ar ajuta sa evoluez ca om si personalitate. tara de doi bani!

domnul de la Nemira.... m-a abordat, mi-a zis tu - nu, nu m-a luat si de toarta :)) - si am stat la o poveste despre carti si profesori.

o doamna care are propria editura si imi urmareste blogul, m-a recunoscut din pozele pe care le-am mai postat pe aici. am discutat si cu dansa, m-a sfatuit de una de alta, si mi-a oferit sansa de a extrage un proverb tradusa din bengaleza: "SI UN ELEFANT CADE DACA FACE UN PAS GRESIT." ati zambit? bravo!

5 comentarii:

darry.anna spunea...

Pasarea Colibri_Proverbe
http://www.trilulilu.ro/adrianstefan/2b3b8754d51dc3

Cartile prieteni dragi.

Ganduri bune si imbratisari prietenesti!

Iuliana spunea...

Interesanta dupa-amiaza ai avut! Dar te doare sufletul, intr-adevar cand vezi ca nu iti poti permite o carte buna, un spectacol de calitate... Nu stiu unde vom ajunge...

Pupici optimisti totusi, ca doar maine mergi la teatru, nu? :)

DOAR NOI spunea...

@Darry:

Multumesc!
Carti si oameni deosebiti care iubesc cartile... de atata dr creandu-si propria editura. Asta da pasiune. Nu m-am putut abtina... am luat carti pentru a le face cadou. Imi place sa daruiesc.... orice, dar mai ales carti!

Le astept cu nerabdare pe ale mele... :)!

@Iuliana:

A fost o dupa amiaza, woooow... exact cum am scris! Am si desenat... am fost si mangaiata... ca tot cer cu gura pana la urechi afectiune! O primesc de unde si cand nu ma astept de la cine nu ma astept!

Imbratisari cu voie buna!
Distractie placuta si voua!

Carmen Musat Coman spunea...

Multumesc, om cu zambet sincer!

DOAR NOI spunea...

@Carmen:

M-am bucurat mult ca te-am vazut!
Ti-am ascultat sfatul, am vorbit la editura si m-au rugat sa mai astept putin.

Mai astept putin! Sper ca voi avea parte de o surpriza placuta!

Ganduri alese si multe impliniri!