duminică, septembrie 12

surpriza minunata

"dup-atata frig si ceata, iar s-arata soarele" spune un cantec pe care-l ascultam cu placere cand eram mica (nu ca acum nu as asculta "omleta din oua de broasca testoasa" - ha ha ha - doar ca este vorba de zoologie in text, atat. e totul profesional - ha ha ha).
ei, dar sa revenim la oile noastre (am vazut la o pustoaica in autobuz o geanta cu oi multe, fiecare avand o alta mimica: una era veseala, alta visatoare, una trista, alta vorbareata etc. - m-a facut sa zambesc - asa gasesc eu motive de a-mi insenina zilele; simplu si pur; sau pur si simplu).
cam adormita dupa ce am dat apa la soricei azi noapte - nu stiu ce am azi de aduc in discutie atatea animale; aa... ba stiu: sunt diriginta la o clasa a VI-a, unde voi preda zoologia, asa ca, ma antrenez; imi fac o cafea, si verific posta electronica (vreau sa va marturisesc ca e sarcina de serviciu; la sedinta cu inspectorea ni s-a spus sa ne verificam zilnic mailul, caci ne vor fi trimise informatii in acest mod).

wooow! ce suuurpriza! deci nu-mi pot imagina ca mi se intampla mie. am fost considerata demna sa apar invitata pe blogul unui om special, care mi-a fost mentor la scriere. [devin putin trista, caci saptamana aceasta incepe un alt curs de scriere, la Fundatia Calea Victoriei, dar situatia financiara nu-mi permite sa-l onorez]. cred ca a fost primul profesor din viata mea pe care am avut curajul (sau tupeul?) sa-l infrunt, in fata caruia mi-am spus punctul de vedere.
pentru detalii, click aici.
duminica frumoasa si ganduri alese!
zambetele si bucuriile sa va fie parteneri in fiecare clipa!

13 comentarii:

Tudor Enea spunea...

uite o surpriza frumoasa. ai reusit sa pui linkuri. bravo. incet incet le inveti si pe toate. bravo!
zambete si bucurii

DOAR NOI spunea...

multumesc din suflet!

link-uri am invat sa postez de mult... unul l-am pus spre blogul tau,la postarea cu leapsa.

da... omul cat traieste invata!

zambete si bucurii sa te insoteasca permanent!

Iuliana spunea...

Felicitari, Claudia! Chiar ai avut parte de o surpriza speciala, care nu poate decat sa te onoreze si sa te faca fericita.

Tine-o tot asa, draga mea prietena povestitoare!

Pupici, imbratisari, zambete si bucurii!

Iuliana spunea...

Draga mea Claudia, astazi mai am o deicatie pentru tine pe blogul meu, dar de data aceasta nu mai este muzicala.

Iti doresc din toata inima sa ai un nou an scolar plin de satisfactii sufletesti si profesionale, cu multa sanatate, putere, rabdare si iubire.

Te sarut cu drag.

DOAR NOI spunea...

Draga mea prietena,

Iti multumesc din suflet! Cred ca va fi un inceput de bun augur. O bunica m-a sunat mai devreme... un om drag s-a intors in viata mea pentru ca a revenit la scoala de fapt.

E prima toamna bogata in lucruri frumoase in viata mea!

E anul in care - dupa mult timp - voi fi diriginta. E anul in care voi preda ceva nou...e un an NOU cu multe noutati pentru mine!

Imbratisari si mii de multumiri!

DOAR NOI spunea...

Da... ziua a inceput cu o surpriza SUBLIMA si se pare ca a continuat cu altele.

Azi,chiar am simtit ca D-zeu ma iubeste si am pentru ce trai.
Am inteles ca sunt o femeie puternica si e cazul sa daruiesc fara a astepta multumiri de la ceilalti, caci primesc exact ce am nevoie.
E ciudat... chiar primisem un mail de la cineva care mi-a spus ca daruiesc atat de mult incat nu ma mai pot bucura de ce primesc. Am facut o pauza, am plans si am suferit - purificare a sufletului, clar - si acum am PRIMIT!

Multumesc ca imi esti aproape si ma sustii!

Iuliana spunea...

Daruind vei dobandi! Asa va fi mereu! Asa ca nu mai sta niciodata pe ganduri cand daruiesti ceva sau nu te amari daca nu ai primit multumiri, aprecieri! Sigur vei primi inzecit, dar nu neaparat de la persoana careia ii daruiesti. Dumnezeu iti inapoiaza prin oameni de la care nici nu te astepti.

Te sarut si voi fi mereu aproape.

DOAR NOI spunea...

Da, Iuliana, am invatat aceasta lecti. Azi... a fost o zi bombardata de bucurii, de vesti, de oameni deosebiti in viata mea.

Am nevoie sa-mi fii aproape si iti multumesc pentru asta!

adriana spunea...

zoologie...dirigentie...asteptam compuneri interesante ale micutilor...succes in noul an scolar

DOAR NOI spunea...

Adriana, multumesc din suflet!

Da, sa te tii la povesti...

Mi-am propus sa fe unul din cei mai buni ani ai mei din invatamant. 2001-2006, au fost ani de neuitat pentru mine. Mi-e drag sa-mi vad elevii ajunsi la scoli bune si facultati de renume. Mi-e drag ca ma "recunosc" pe strada si ma saluta. Banuiesc ca, daca eram un profesor "naspa" sa ma obisnuiesc cu vocabularul lor, ma aratau cu degetul si atat. :)

Imi sunt dragi... ii iubesc pe unii. Zilele trecute l-am vazut pe un pusti dragut, si l-am intrebat daca s-a vopsit. "Mi-am facut suviite mov, dna!" "OK, esti frumos!" (e un smecheras cu zambet permanent si istet foc). "Sar'na dna!" :))

am 3-4 elevi frumosi si in calasa la care sunt diriginta.
le-as lua niste bomboane maine, asa, sa ne imprietenim! :))

adriana spunea...

Neaparat sa incepi ora cu o gluma ...zambetele...zambetele...asteptam sa ne povestersti cum, a fost prima zi din noul an

DOAR NOI spunea...

daa... spun tot! :))
doar ma stii!
uite iti spun in premiera, restul va afla maine, ca imi doresc sa ajung ministru al educatiei! :) pentru ca e un minister complex,MECTS - al educatiei, cercetarii, tineretului si sportului, doua din ramuri cunoscandu-le fiind si cercetator stiintific, tanara sunt - ha ha ha - sportiva sunt si ma mai fac, deci, am atuuri sa fiu acolo. SI VOI FI!

si nu glumesc!

imbratisari si ganduri senine!

Tivadar Emanuel spunea...

Bafta in noul an scolar!
Te astept pe la mine cu un raspuns ... sunt in ceata ...