miercuri, mai 1

Resurse finaciare

Banii sunt întotdeauna o problemă. Nu mă plâng! Îmi este bine, deși nu am timp pentru a scrie cât îmi doresc și să pot obține bani. Îmi doresc să găsesc un proiect cu articole pe parte de educație, rechizite, recenzii de cărți pentru copii și adolescenți, relația părinți - copii (mai ales tineri, adolescenți). Îmi doresc un proiect în care să încurajez tinerii să își urmeze visul. scopul, dorința. 
Dar să revin la subiect. Aveam nevoie de un venit suplimentar pentru a acoperi un credit, ceva datorii către stat (deși mi se pare totul atât de nedrept încât îmi vine să urlu de durere, frustrare), dar și activitățile micuților mei. Am încercat cărțile Usborne, care sunt superbe, de calitate superioară și care acoperă o plajă largă de vârste. Însă, cum „afacerile” nu se fac cu prieteni, cunoștințe, rude, nu am avut timpul necesar de a organia ateliere și târguri pentru aceste cărți. Dar nu renunț! Plus că, Ana și Horia iubesc atlasele de anatomie, de astronomie și puzzle-urile de la ei. Așa că, încă o dată nu renunț.
Când oboseala și-a instalat toate rudele în corpul meu și am clacat, nu am știut ce să fac. Am luat vitamine, am dormit, am mâncat. Nimic nu avea efect! Așa că, am cedat mândriei și am devenit consultant Forever pentru a beneficia de o reducere de 15 %. Am început să consum gelurile cu Aloe vera și vitamine C, cu gust de coacăze. După o lună, mi-a revenit pofta de viață și energia. Puteam să mă trezesc dimineața mai devreme pentru a citi, a scrie sau a-mi corecta teste (îhhhh). Am început să împrat vestea cu cine, dacă nu cu prietenii?! Bineînțeles că mulți nu mi-au răspuns nici da, nici nu, ceea ce mi se pare necivilizat și urât. Ok. Îi pot elimina din lista de prieteni. Nu le ceream să cumpere de la mine (deși le ofeream reducerea mea de consultant), ci să își facă ei propriul cont pe site și să consume produse sănătoase, produse de îngrijire personală sau chiar casnice pentru ei și rudele, prietenii lor. 
Nici la acest vis nu renunț! Mai ales că sunt biolog, cunosc efectele benefice ale plantei de aloe (asta din bătrâni, nu neapărat de la Forever) și m-am documentat mult despre procesul de fabricație ale produselor. Ana este prietenă cu pasta de dinți „verde închis”, care are mentă și propolis, dar nu te ustură și inima atunci când te speli pe dinți. 
Apoi, am devenit consultant Oriflame pentru că iubesc răsfățul și produsele de calitate. Sunt fabricate în Suedia și m-au fascinat poveștile de succes ale femeilor care folosesc și povestesc despre produsele Oriflame. Pentru cine este îndrăgostit de IKEA, înțelege ce spun. Dacă ați citit i despre fenomenul de fericire higgye, atunci sunteți bineveniți să încercați produsele Oriflame. 

Așadar, dacă mai am ceva cititori care îmi citesc poveștile, gândurile, frământările, nevoile, vă spun că vă stau la dispoziție cu informații despre produsele Forever și Oriflame, cărțile Usborne, dar și noi povești și interviuri de mame antreprenoare pe www.claudiagrozalazar.ro sau la adresa de e-mail: claudia.groza@gmail.com

Toate cele bune să se adune!

Niciun comentariu: