joi, ianuarie 30

Dragoste pe care o meriți

http://www.feminis.ro/dragoste-si-sex/aceasta-este-dragostea-pe-care-o-meriti-37265Aceasta este dragostea pe care o meriti 



Aceasta este dragostea pe care o meriti de Eugenia Tanase
Meriti pe cineva care va dori sa se trezeasca si sa te atinga acolo unde soarele iti mangaie pielea, patrunzand printre draperii. Pe cineva care iti spune cat de frumoasa esti cand dormi, cand esti suparata, cand plangi la filmul preferat, chiar daca l-ai vazut de o mie de ori. 

Meriti pe cineva care te apreciaza pentru ceea ce esti. Cineva care iti cere sa lasi lumina aprinsa pentru a putea sa te admire in stare pura. 

Meriti pe cineva care nu e de acord cu tine tot timpul, dar atunci cand va certati, pare ca va impingeti reciproc catre o versiune mai buna a voastra. Cineva care vrea sa stea si sa iti vorbeasca pana cand rasare soarele despre noi inceputuri, dorinte, despre necunoscut si senzatia indescriptibila pe care o ai cand te cufunzi in oceanul cald.  Cineva care stie ca atingerea pielii calde spune uneori mai multe decat ar putea s-o spuna o mie de conversatii. 

Meriti pe cineva la fel de independent si ambitios ca si tine, daca nu mai mult. Pe cineva care sa te inspire. Cineva care va avea destula incredere in tine cat sa iti ofere spatiu sa cresti. Cineva care te impinge sa calatoresti pe calea intelegerii, sa nu iti fie frica si te incurajeaza. 

Meriti tot ce e mai bun pentru tine si asta va arata intotdeauna diferit de ceea ce au ceilalti. Desi va trebui sa depasesti obstacole, sa lupti cu lacrimile si sa induri nopti singura, atunci cand dai peste ceea ce meriti, restul nu va mai conta. Ai incredere ca va veni la timpul potrivit. Meriti asta. 

Cu drag, 

Cineva caruia ii pasa

Niciun comentariu: