joi, ianuarie 30

Asa ceva mi-as dori.... sa fiu respectata, admirata, dezirabila


http://www.feminis.ro/dragoste-si-sex/cum-afli-daca-te-merita-12-lucruri-pe-care-ar-trebui-sa-ti-le-spuna-37212

Daca el crede ca i-ar fi la fel de bine si fara tine, de ce sa te mai obosesti sa il impresionezi? Ia mai taie-i din portia de mancare preferata, mai rareste imbratisarile si vei vedea cum brusc isi da seama ca lipseste ceva. 

Iata cateva lucruri pe care un barbat care te merita ti le va spune fara prea mari batai de cap. Daca nu le auzi de la el, poate ca investesti sentimente si timp in directia gresita. De dragul amandurora ai face bine sa zici pas in cazul unei relatii in care nu esti apreciata, iar acest sfat vine de la un barbat.

Mark Radcliffe a intocmit pentru goodmenproject.com o lista cu lucruri pe care o femeie ar trebui sa le auda de la barbatul de langa ea, intr-o relatie sanatoasa:

1. Te ador 

Nu vorbim aici de acea adoratie ce tine de planul carnal, de ceea ce se intampla in dormitor, ci de felul in care i se lumineaza lui chipul cand intri in incapere. E sentimentul acela care il face sa se bucure ca existi, ca esti bine, si care l-ar impinge sa te lase sa fii fericita chiar si cu altcineva. 

2. Ma inspiri 

Respectul pentru ceea ce esti si ceea ce faci, pentru alegerile tale si pentru cum te comporti cu cei din jur este esential intr-o relatie sanatoasa. 

3. Te respect 

Ar trebui sa fii prima persoana la care se gandeste cand are nevoie de o opinie serioasa legata de orice subiect, de la alegerea cravatei si pana la o mutare in cariera

4. Te-as saruta constant 

Daca printr-un accident nefericit ajungeti sa nu va mai puteti misca de la gat in jos, ar fi multumit ca te poate saruta in continuare? Acest gest ar trebui sa fie in topul preferatelor lui si ar trebui sa ti-o spuna sau sa ti-o arate frecvent. 

5. Nu vreau sa te schimb 

Poate ca exista lucruri care nu-i plac la tine, pe care nu le intelege, insa important este ca alege sa te lase asa cum esti, fiindca stie ca toate lucrurile ce tin de tine sunt legate intre ele si nu vrea sa le piarda. Ce va face, insa, cu drag, este sa te ajute sa cresti si sa dezvolti acele laturi pe care le apreciaza la tine. 

6. Iti accept episoadele dramatice 

Poate si este dispus sa te sustina in momentele dificile, cand iti vine sa dai cu tot si cu toate de pamant. Stie ca le are si ele pe ale lui si este bucuros ca te poate ajuta sa le depasesti. 

7. Sunt topit dupa tine 

Te dezbraca din priviri si te-ar poseda oriunde si oricum, insa nu face presiuni in directia asta. Te ajuta insa, bucuros, sa scapi mai repede de haine ori de cate ori prinde ocazia. 

8. Imi place ca ma asezi in banca mea 

Apreciaza ca ai standarde si ca nu te lasi dusa de nas prea usor, ca nu te vei lasa furata de primul cavaler cu texte mai noi decat ale lui. 

9. Ma gandesc la tine 

Este important sa fii alaturi de el chiar si atunci cand nu esti prezenta fizic.   

10. Esti captivanta 

Barbatul potrivit iti va oferi toata atentia lui si nu-si va putea lua ochii de la tine. Te va asculta cu atentie si te va aseza pe primul loc in lista de prioritati, uneori chiar si inaintea nevoilor vitale, cum ar fi somnul sau hrana. 

11. Imi vad viitorul alaturi de tine 

Poate ca nu se grabeste sa intemeieze o familie chiar acum, insa barbatul potrivit va avea curajul sa iti spuna ca s-a gandit la asta si ca viitorul “suna” bine. 

12. Multumesc 

Un barbat care te merita va sti sa iti multumeasca pentru absolut orice, oricat de mic, de la faptul ca zambesti din senin cand il vezi si pana la faptul ca existi. Important este sa stie ca trebuie sa fie recunoscator ca te are in viata lui.

Evident, si femeia este datoare sa ofere astfel de semne de apreciere barbatului pe care il iubeste, astfel incat relatia sa fie una echilibrata.

Niciun comentariu: