marți, decembrie 31

Urare de la Anul 2014

Dragi cititori ai acestui blog,

Stiu ca anul care se pregateste sa isi ia ramas bun de la noi toti si sa fie arhivat alaturi de prietenii sai mai buni sau mai rai, a fost un an greu, obositor, adesea lasandu-se cu renuntari la proiecte, idei, oameni, calatorii, iubiri. Poate unde a fost cu 13 in coada... nu-l judecati gresit si iertati-l! Va rog in schimb, INVATATI din tot ce ati trait bun sau rau in acest an, de la oamenii care au aparut in drumurile dumneavoastra.

Ahoooo, ahooo... oameni buni, sunt Noul An, al 2014-lea la numar!

Va doresc sa fiti sanatosi, sa aveti credinta si sa ajutati cum puteti si cu ce puteti pe cei afalti la ananghie.Uneori este suficient o veste, o stire, o carte, un film de vizionat! 
Va doresc sa aveti o lista cu multe dorinte... cat mai aproape de 100 de realizat, dar notate pe hartie, penttru ca, din cand in cand sa le descoperiti, recititi si sa vedeti ca ele se implinesc in timp...(de exemplu eu mi-am dorit in 2012 sa apar la tv si sa fiu invitata la radio, dar s-a intamplat la  finalul anului acesta, 2013).
Nu uitati sa aveti grija de sanatatea dvs. Puteti trai si mancand mai putin (intrebati-ma pe mine cum rezist, cu un covrig pe zi sau doar o farfurie cu supa). 
Faceti sport.... miscare... sub diverse forme...puteti urca si cobori scarile dintr-un parc... alerga... merge pe jos in ritm alert... gimnastica la sala... sau ce va mai doriti.
Iesiti in natura... chiar daca este doar parcul cel mai drag din orasul in care locuiti,
Aveti grija de sufletul dvs., fie facand fapte bune, ajutand pe ceilalti, fie citind, ascultand muzica (credeti-ma ca are efect si in timp ce faceti curatenie sau intindeti rufele pe sarma in carlige sau amestecati in mancare pe foc), fie vizionand un film bun sau o piesa de teatru, fie pictand, tricotand, scriind... etc.
Macar o data in acest An Nou, faceti un curs pentru sufletul dumneavoastra... legat de o pasiune a dvs.: croitorie, scriere, machiaj... etc. 
CREDETI IN VISURILE DUMNEAVOASTRA! NU PUNETI INAINTE CUVINTE PRECUM: NU POT,  NU STIU, NU AM BANI, ALTII SE CHINUIESC DE ANI DE ZILE, CUM SA REUSESC EU DIN PRIMA...ETC.

MULTUMESC CA IMI LECTURATI BLOGUL! (MULTUMESC DARRYANNA CA AI GASIT PE ACEST BLOG PUTEREA DE A CREDE IN DORINTELE TALE, DE A TE APUCA DE FOTOGRAFIAT SI PENTRU CA MA SUSTII).

LA MULTI ANI SANATOSI, FRUMOSI, VESELI, ARMONIOSI, CU OAMENI SENINI SI DESCHISI IN PREAJMA, CU FERICIRE SI MUUUUULTA DRAGOOOOSTE (DE VIATA, DE OAMENI, DE CEEA CE VA PLACE SA FACETI)!

ZAMBETE SI BUCURII, ARMONIE SI LINISTE SUFLETEASCA!

7 comentarii:

copilarim spunea...

2014 cu sanatate si timp pentru noi draga mea prietena! :)

Silving spunea...

La multi ani,Claudia! Gand la gand,sau scris la gand :)
An sanatos,spornic si plin de inspiratie!
cu drag :)

DOAR NOI spunea...

@copilarim:

Multumesc! Chiar imi doresc sa stau mai mult cu mine, sa imi cunosc mai bine sufletul,sa ma ingrijesc mai mult... sa nu mai alerg haotic in toate directiile... :)
LA MULTI ANI CU VESTI BUNE!

@ Silving:

Asa sa fie: sanatate, voie buna, spor in toate, armonie, fericire, implinire, prosperitate! :)

LA MULTI ANI DE POVESTE! :)

darry.anna spunea...

La Multi Ani 2014! iti urez un An Nou bun si prosper in care sa fii fericita si iubita! Meriti sa te bucuri de tot ce este mai bun si mai frumos, sa nu uiti asta!
Te imbratisez cu drag,

DOAR NOI spunea...

@ Darry.anna:

Iti multumesc din suflet, om drag si vesel!
Sper sa rasara soarele si pe strada mea dupa atatea compromisuri, rugi si ganduri alese!
Imbratisari cu drag si admiratie!

Monica spunea...

La multi ani, Claudia! Un an nou bun si sanatos iti doresc. Te imbratisez cu drag! :)

DOAR NOI spunea...

@ Monica:

La multi ani frumosi, senini, prosperi!

Iti multumesc din tot sufletul pentru vizita sipentru urare! :)