duminică, decembrie 22

Anul 2013 pentru mine

... a fost un an frumos, dar foarte greu.... 

In ianuarie, am inceput prima zi mergand la slujba de Sfantul Vasile de la biserica Razvan, unde am si botezat un baietel. A urmat vestea ca pot ajunge in Grecia, intr-un frumos pelerinaj. Nu am stat pe ganduri si m-am inscris. Imi plac calatoriile si iubesc sa strabat la pas orasele vizitate. A urmat stomatologia. 

Februarie... am primit vestea ca sunt doctor cu acte in regula. 

Martie...povesti si scoala.... ziua de nastere a fetelor mele...de 8 martie am mers la batranele de la Manastirea Pasarea cu daruri simbolice (multumesc Iulianei si celor care ne-au sprijinit). 

Aprilie... o saptamana in Grecia... am mers in orase diferite.... am calatorit cu feribotul.... am cunoscut oameni frumosi la suflet...

Mai...ziua mea de nastere ce a coincis cu Pastele.... am mers la o nunta (nereusita, dar trebuia sami insotesc partenerul).  Mi-am vopsit masina.... Am cunoscut un om deosebit, care scrie pe parte de aviatie si chiar lucreaza in domeniu. 

Iunie... am facut primul atelier cu Tobias in provincie, la Braila. A fost frumos! Iti multumesc Maria Valentina pentru ca ai incredere in mine. 

Iulie... cateva povesti personalizate care m-au ajutat sa strang banuti pentru a merge cu atelierele la Costesti, Valcea, unde a fost divin. Locurile, oamenii, seriozitatea si bunul simt al copiilor m-au facut sa ma indragostesc iremediabil de acele locuri. Elevii mei au luat note mari la bacalaureat si m-au sunat sa imi multumeasca. Am fost la corectat la bac. Am mers la mare in Eforie Sud si la munte, la Cheia, doua zile. Uneori masina este vitala. Ateliere pentru copii la Mayaricii si la centrulNadiei Comaneci. 

August.... interviu la o scoala particulara, dar parca as fi puscariasa in asemenea mod m-au intervievat... de parca nu lucram de 9 ani in invatamant. Am mers din nou la mare Eforie Sud exact cand au fost super calduri si toata populatia tarii se mutase pe litoral. Am mers la inspectorat si cred ca a fost primul an in care am obtinut catedra foarte usor, totul datorita profesionalismului demonstrat. Amfost la o lansare de carte intitulata "4 usi" de A.G. Billig, o tanara foarte draga mie deoarece este nascuta pe 3 mai. 

In septembrie... am pus capat unei relatii... si mi-am implinit visul de a juca tenis.... vreo 2 ore... 
Mi-a placut... Am mai fost la mare la 2 mai, cu cortul... si ne-am oprit prin Vama si inca o data in Eforie Sud si Eforie Nord.... Am inceput scoala... Am mers la teatru...

Octombrie a trecut fara lucruri de notat... nimic nou... nimic spectaculos in viata mea...

Noiembrie .... am mers la film la mall... la cateva piese de teatru... am fost la Gaudeamus.... ateliere pentru copii in diverse locatii in special la Cosmopolis... Am inregistrat primul interviu la televiziune, la TVH, emisiunea Doctor H. 

Decembrie... a sosit cu ateliere respinse... cu lansarea de carte "Scrisoare pentru Mos Craciun" a prietenei Cristina Beatrice Preda... cu cererea de a contura vreo doua proiecte (sper sa reusesc in vacanta), cu temeri, depresie, neimpliniri pe plan sentimental, frustrari, dezamagiri... 

Nu a fost un an foarte bun... am muncit enorm...de foarte multe ori am facut voluntarit.... am pierdut o asa zisa prietena care mi-a marturisit ca ea nu poate face fata succesului meu (care succes nu stiu! poate diversitatea activitatilor mele, aici este altceva).

Ma bucur de faptul ca am citit... nu atat cat mi-as fi dorit, dar am citit. 

Am cunoscut oameni interesanti, dar reci... de la care asteptam mai mult, o mana de ajutor, sustinere in proiectele mele cu povesti. Nu. Acum e fiecare pentru fiecare. Daca poate sa iti dea si in cap sa te duci la fund, este si mai bine. 

Imi doresc ca anul 2014 sa fie luminos, prosper, cu sanatate si energie pozitiva, cu optimism si multa omenie. :) 

Imi doresc ca anul 2014 sa imi ofere o familie... bazata pe respect, armonie, sinceritate si siguranta.

Imi doresc sa citesc mult, foarte mult si sa vizionez cate o piesa de teatru in fiecare luna.... in mai si septembrie cate doua. :)

3 comentarii:

Unknown spunea...

Orice lucru se poate transforma in contrariul sau,asa incat dam din ras in plans si invers,din iubire in ura,din putere in slabiciune,din puritate in pacat.Sentimentele opuse (ne spun fizicienii) genereaza aceasta unda.Depasind un anumit prag al trairii,ceea ce noi credem a fi bine sau rau se confunda pana la aemanare.Ne putem misca creativ numai intre extreme,nu si dincolo de ele.Marile fericiri se strivesc sub pasii unor intamplari care ne transporta uneori intr-un mare Iad.

Iubirea trebuie invatata,incercata si experimentata...prima atingere nu reprezinta niciodata expresia ei desavarsita...

Octavian Paler

Unknown spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=GkFmA_2daCc

Cu drag si bucurie :)

DOAR NOI spunea...

@ Anghelescu Cristian:

Da... frumos spus... marii scriitori vad viata altfel...
Iar Octavian Paller (ale carui scrieri le ador) este un pesimist incurabil... :)

Da...iubirea trebuie experimentata... dar uneori nu este de ajuns... sau poate nu la anii mei... :)