miercuri, ianuarie 11

Povestile mele bucura copii si parinti - MULTUMESC

Cand am inceput sa scriu pentru a ma intoarce de fapt la copilarie, la o lume frumoasa - dincolo de toate rautatile si dezamagirile acestei lumi - nu m-am gandit ca voi aduce atata bucurie in suflete si case.

Aseara, tarziu am primit un mail in care am aflat ca Tobias, a adus bucurie si veselie in inima lui Andrei.

http://experimentesiexperiente.wordpress.com/2012/01/10/mos-craciuuuuun-cu-plete-%E2%80%9Egalbe-reloaded/

CITITI AICI.

Azi, dupa o intalnire de afaceri cu o doamna care lucreaza la teatru pentru copii - cunoscuta tot datorita povestilor - am zis sa mai vad ce s-a mai postat pe bloguri... si am descoperit cu emotie o alta postare... cu alte povesti.... http://d-alesabinei.blogspot.com/2012/01/am-creat-blogul-dale-sabinei-l-am.html

D'ALE SABINEI.

Povestile imi dau curajul sa sper intr-o iubire frumoasa, adevarata, continua, daruita de Dumnezeu, purtata pe aripi de ingeri....

Povestile mi-au adus in viata mea oameni minunati.... cu inimi vesele si suflete luminoase.... mi-au furat falsi prieteni... care au crezut ca voi deveni milioanara in euro scriind povesti. Acum, voi fi rea, si mi-as dori sa reusesc sa traiesc decent din povesti... sa fiu solicitata sa public in alte tari... sa calatoresc si sa imbratisez copii dornici sa-mi citeasca povestile.

Povestile... mi-au dat puterea sa imi determin elevii sa scrie si sa calatoreasca in locuri de poveste.

O poveste este precum un glob pamantesc... precum un dictionar... precum un talisman care iti poarta noroc... precum o lanterna (sau faclie) ce iti lumineaza calea... :)

MULTUMESC TUTUROR CELOR CE MA CITESC.... TUTUROR CELOR CE MA SUSTIN... TUTUROR CELOR CE CRED IN MINE SI MA INCURAJEAZA.

Sa reusiti in tot ce faceti...

Fie ca povestile mele sa va fie de folos acum, pentru a va construi o viata ireal de frumoasa. :)

4 comentarii:

Sorana spunea...

Deşi m-am trezit tîrziu şi oarecum buimacă, am prins aripi la vederea cărţii. Şi-am zburat după Tobias. Am avut noroc, la a doua librărie în care am intrat, domnişoara cunoştea cartea "aia maaaare" şi-o mai şi avea pe stoc. Mission accomplished! :) Acum îmi aştept copila la poveşti pe alese.
Mulţumesc, din nou, pentru ziua de azi, să ai parte de mult bine, că ştii cum să-l gestionezi. Pupici!

DOAR NOI spunea...

@ Sorana:

Muuuultuuumeeeeeeesc!

Tobias este tare dragut... eu il iubesc... copiii il iubesc si ma bucur nespus de mult. Am fost si eu la librarie azi, am cumparat o carte cu el, si am daruit-o dnei de la teatrul Ion Creanga... care m-a sustinut si incurajat sa scriu. Uneori, privesc in urma si nu imi vine a crede ca am "indraznit" sa fac asta. :)

Imbratisati, minuni, sanatate, pupici optimisti... si multumesc pentru binele trimis... il gestionez cu mare grija si talent... PROMIT! :)

AA spunea...

Si eu il iubesc pe Tobias si cu siguranta ca il va iubi si fiica mea. Acum are doar 2 anisori si cartile le rupe, n-am avut curajul sa-l las pe dragutul de Tobias in mainile ei. Cred insa ca anul viitor ne vom intelege ca oamenii mari si va asculta cuminte povestile tale.
Spor la scris draga mea, urmeaza-ti visul pentru ca, nu-i asa, visele pot deveni realitate!

Te imbratisez,
Adriana

DOAR NOI spunea...

@ Adriana Alexandru:

Multumesc pentru comentariu Alexandra. Stiu ca Tobias are darul de a cuceri inimi. L-am creat cu atata dragoste... iar graficianul, care este si dansul tatic de baietel de 3 ani, l-a creiona cu pasiune, spunandu-mi ca el il vede pe Tobias film de desene animate... ca povestea are actiune. :)

Eu vreau sa prinda viata - sper ca anul acesta - si celelalte 3 povesti cu Tobias. El are o viata foarte activa si foarte frumoasa... in continuare...

Sper ca editura sa-i dea curs... :)