miercuri, ianuarie 11

Pliantul MAGIC- Poveşti personalizate mai scrii? o întrebă o prietenă.
- Am mai scris două în decembrie. Nu se mai înghesuie lumea, cu toate că sunt minunate pe post de cadou... sunt originale şi nici nu cer mult... tocmai pentru a fi accesibile... deşi suunt sigură că poveştile au valoare, au taina lor... adâncurilelor.. sunt nepreţuite.
- Fă nişte pliante... distribuie-le în diferite locuri... în diferite oraşe pe une ai prieteni... cunoştinţe...
- Bună ideea. Mulţumesc.

Prietena ei, Alina, care îi ghicise gândul că dorea să facă semne de carte pentru lansarea lui Tobias şi venise la întâlnire cu un teanc de 100 de semne de carte, nu a stat pe gânduri când ea a rugat-o să-i facă pliante. "Mulţumesc pentru ajutor, draga mea... ştiu că sufletul tău bun şi energia pozitivă îmi va purta noroc... comenzile vor curge".

Astă seară, ea şi Alina s-au întâlnit l a un curs de dezvoltare personală, pe tema autonomiei afective. Idei minunate.... oameni deschişi... atmosferă relaxantă. Ea, a împărţit pliante... şi aprecierile la adresa ideii originale au curs. Oferte de colaborare... întrebări...
- Câţi ani ai?
- 3+.
-Cât???
-Nu pari... :)
-Mulţumesc... nu par, nu-i simt... dar ei există...
- Când ai reuşit să faci toate astea?
- În ultimii 2 ani... când am început să cred în mine, să nu mă mai las influenţată de răutăţile şi frutrările celor din jur, când am înţeles că a greşi e omeneşte şi nu un capăt de lume... când am aflat că oamenii au un rost în viaţa mea - o zi, o lună, un an - apoi dispar.... când m-am detaşat de obiecte, gânduri, locuri... şi simt că în curând voi mai face un pas mare în viaţa mea...

- Eşti fantastică!
-Eu am primit de Crăciun o poveste personalizată scrisă de ea, şi m-a emoţionat.... adăugă Alina. ....

şi întrebările curg...

... şi zâmbetele ei sunt împărţite...
-- şi gândurile ei zboară spre alte proiecte... "cum ar fi dacă aş pleca din învăţământ? Minunat! Însă, e necesar să duc la bun sfârşit toate ideile şi toate promisiunile pe care le-am construit cu elevii. Va fi frumos! Voi lăsa ceva memorabil în urma mea".
DRUM LUMINOS, FEMEIE ZÂMBĂREAŢĂ! POŢI... TRANSFORMĂ-ŢI VIAŢA ÎN CÂNTEC... ÎN BUCURIE ŞI ZBOR.

Niciun comentariu: