sâmbătă, octombrie 15

Noi, doar noi

In linistea diminetii  si mangaierea razelor de soare, timide, dar jucause, ma trezesc in compania unei muste care a inviat nu stiu cum si cand.

Ingerii imi soptesc ca fac parte din tabara lor, si nu e cazul sa imi fac griji. Atat timp cat muncesc, sunt organizata si imi stabilesc prioritatile, voi reusi in tot ce-mi propun. Tot de la ei aflu, ca am puterea sa accept si sa iert, dar si ca mi se pregatesc lucruri frumoase.


Multumesc ca traiesc si azi. Imi doresc sa nu traiesc degeaba, sa construiesc ceva - poate un vers -, sa intalnesc un prieten sau un dusman  - fiecare are rol in evolutia mea-, sa cunosc oameni noi, sa zambesc celor de pe strada, sa ma incarc cu energie intr-un lacas sfant, sa fiu frumoasa, sa daruiesc iubire, imbratisari, pupici.

Am schimbat numele blogului in NOI, DOAR NOI. Vreau sa invat ca  dragostea  este in jurul meu, in mine, in noi. "Unde-s doi puterea creste si dusmanul nu sporeste." In doi, viata e mult mai frumoasa. Noi se va transforma intr-o familie armonioasa, cu prunci frumosi, bunici, nepoti, matusi, veri.... zambete, bucurii, minuni, impliniri, fericire, echilibru, speranta, armonie... imbratisari.... voie buna... inelegere.... spor... realizari.

9 comentarii:

pandhora spunea...

frumoasa alegere :)
noul nume sa-ti aduca bucuriile pe care le doresti si pe acei oameni potriviti pentru a simti si a intelege...
te imbratisez >:D<

Maria Matei spunea...

Nu ai fost niciodata singura: El, Ingerii, chiar si noi iti suntem deja alaturi (iarta-mi smerenia de ne alatura pe noi LOR!), cu toate acestea simt ca in sufletul tau a inflorit iubirea, ca te-ai deschis prezentului tau plin de iubire! Noi, doar noi va deveni casuta virtuala a iubirii voastre si a sperantelor devenite realitate. Visele se implinesc, eu stiu asta; traiesc continuu acelasi vis: iubesc!
Vreau sa sarbatoresc cu tine aceasta minunata si inspirata schimbare; e minunat cat de receptiva, fireasca si sensibila esti si cat de mult iubesti oamenii. Pur si simplu iubesti! Te imbratisez cu drag si va doresc VOUA multa pace si iubire sa aveti!

DOAR NOI spunea...

@ Maria Matei:
Sunt la fel de singura ca si gand blogul se numea Bios Doar eu. Insa, poate astfel atrag fericirea, omul potrivit.... :)

da...VISELE SE IMPLINESC. ATUNCI CAND SUNTEM PREGATITI. :)


Multumesc pentru vizita. :)

DOAR NOI spunea...

@ padhora:

Asa sa fie. :) Macar a m incercat si varianta aceasta. Sa fie de bun augur.:)


Ganduri bune si spor in toate.:)

Ana-Maria spunea...

Buna, iubita! Sunt Ana-Maria, de pe blogul Mariei si al Valentinei!
Scrii atat de frumos, incat voi mai vizita blogul tau!
Daca simti ca Ingerii te incurajeaza, asa este!! Cu 7 ani inainte de casatoria mea si eu primeam incurajari ca prietenul de atunci avea sa fie sotul meu. Ne-am despartit la un moment dat si ne-am abandonat idealul, dar iata-ne casatoriti!
M-am rugat mult Arhanghelului Rapahael. ti-l recomand cu caldura.
Noi , eu si sotul meu, ne dorim copil, si mi-a spus o colega ieri ca "Dumnezeu nu zadarniceste planurile degeaba" si am realizat ca are dreptate.
Si eu am trecut de 30 de ani, in societatea actuala copii si casatorie = dupa 30/32 de ani. Nu dispera, mergi inainte cu Ingerii.

Ana-Maria spunea...

Eu scriam candva ca viata nu este o sina de cale ferata, ci e ca un rau, ce-si croieste singur drum si este viu.

DOAR NOI spunea...

@ Ana Maria:

Draga mea, iti multumesc. Tu m-ai determinat sa schimb numele blogului. :) Te-am ascultat. Am simtiti ca ai dreptate.

Ma bucur ca iti place cum scriu. Vreau sa evoluez ca stil si sa devin scriitoare internationala. :))

Fie ca Dumnezeu sa iti asculte rugaciunile. Am sa iti urmez sfaturile. MULTUMESC!

Tudor Enea spunea...

Mult succes. "Noi" suna mult mai bine decat "Doar Eu". E un semn de optimism! Zi senina!

DOAR NOI spunea...

@ tu26dor:

Multumesc de vizita. :) da, incerc sa ma debarasez de dezamagiri, temeri, si sa pastrez langa mine omul drag pentru o viata.

Intr-o zi, voi reusi. :)