luni, octombrie 17

Iarta-ma, om bun

Durerea ce striga in sufletul  meu, o eliberez cand discut cu tine, cel care vei sa ma cunosti, sa ma vezi, sa ma mangai , sa te bucuri de frumosul pe care il detin.

Iarta-ma ca ma razbun pe tine, vorbindu-ti clar si raspicat. Iarta-ma ca nu mai am increderea de acum cativa ani. Oamenii care s-au perindat prin viata mea, au luat la plecare cate o bucatica din ea. Poate esti cel care ma poate face fericita. :) Stiu ca intr-o zi ne vom intalni. Simt ca va fi bine, candva, pentru noi. Impreuna sau separat, habar nu am, dar stiu ca ne vom gasi linistea, echilibrul, implinirea de A FI NOI, frumosi, veseli, senini.

Mai e un pas. Bine, un pas mare, de urias pana ma voi elibera de haosul din viata mea. ITI MULTUMESC, ca ai incredere in mine.  ITI MULTUMESC, ca ma incurajezi. ITI MULTUMESC, ca imi reamintesti sa-mi stabilesc prioritatile. :) Esti un inger.  Simt asta. Esti ingerul  reusitei mele. De-abia astept sa invatam impreuna... orice... despre iubire, psihologie, arta, anatomie  -  ha, ha, ha -, muzica, dans, zambet, povesti. 

Te imbratisez cu tot dragul care poate exista pe lumea aceasta. Iti doresc o saptamana minunata, bucurii, zambete, liniste sufleteasca, incredere - in tine, in mine, in noi -, sa ai dorinta de a ne construi o lume frumoasa (zau ca se poate! si tu stii asta!).

2 comentarii:

nespecificat spunea...

Nu stiu ce boroboate ai mai facut, in viteza superluminica in care te misti:)...nici ce nastrusnicii o sa mai faci pe viitor din aceleasi motive:)...dar faptul ca realizezi asta, e cel mai important...eu unul te-as ierta, pentru felul atat de sincer in care ai scris...stii tu cum se spune, sa ridice piatra cel fara de greseala:)...asa ca nu-ti face probleme, nimeni nu e perfect si cu nimic mai breaz:)...Done:)

DOAR NOI spunea...

@ Romeo:

:) Nu-i asa ca ard prea repede timpul vietii mele? Cu toate acestea, asimilez fericri, bucurii, frumuseti ale oamenilor. M-am rastit la omul drag, care exista departe, dar ma sustine permanent.

Dezamagirile oamenilor, m-au facut sa nu am incredere in el, si l-am mintit putin, desi nu foarte grav. Am remediat situatia, dar uneori e prea tarziu. :)

Promit ca ma potolesc... ma linistesc... stau cu mine si gandesc de doua ori pana sa spun o data. :)

Oricum, multumesc pentru iertare. :)