luni, octombrie 24

Ca să îmi fie clar... :)


“Iubeşte din toată inima fără nici o rezervă, lasă-te surprins de minunăţia vieţii, mulţumeşte şi fii recunoscător pentru aceasta şi vei descoperi superba şi întreaga completitudine a vieţii tale.”
Brother David Rast

“Viaţa nu este altceva decât ceea ce fac din ea sentimentele”
Balzac

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
Starea Ta de a Fi este felul în care tu îţi defineşti sinele. Aceasta nu are nimic de-a face cu ce faci, ce ai făcut sau ceea ce îţi imaginezi că vei face în viitor. Ci se referă la calitatea şi esenţa energiei care emană din tine chiar acum. Este iubire sau este frica? Orice exprimi provine dintr-una din aceste două puncte de pornire. Totuşi te poţi întoarce la iubire, aşa cum a scris şi Marianne Williamson, oricând doreşti. Căci fiecare zi, fiecare moment oferă un nou început.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Eu am decis: MĂ ÎNTORC LA IUBIRE ŞI LA TOT CE ESTE FRUMOS. După o zi de lectură intensă, am ales iubirea, gândul bun, armonia şi echilibrul. 
 
Pentru a mă lămuri de pasiunea mea nebună de a scrie, am găsit acest horoscop pe hobby-uri şi am postat, să nu uit. 
 
Taur


Inca de cand nu se inventase blogul, tu tineai jurnal. In plus de asta, scriai poezii, eseuri si scrisori prietenilor pe care ti-i facusesi in tabara, avand mare grija asupra corectitudinii si stilului. Scrisul e in continuare un hobby pentru tine – ce bine ca poti sa-l exerciti pe forumuri sau drept comentarii pe net, in caz ca nu ti-ai facut tu blog. De asemenea, cititul, unde iti place sa mergi la sigur, catre autori recomandati de cunoscatori. De multe ori, tauroaicele sunt inzestrate cu voce si cultiva acest har, ca ocupatie sau ca hobby.


Niciun comentariu: