joi, octombrie 20

Azi e o zi minunata! O zi divina sa aveti!

“Fii suficient de curajos pentru a trăi creativ. Originalitatea este locul unde altcineva nu a mai fost. Trebuie să părăseşti oraşul confortului tău şi să mergi în sălbăticia intuiţiei tale. Nu poţi ajunge acolo cu autobuzul, ci doar prin muncă asiduă, riscând fără a şti exact ce faci. Ceea ce vei descoperi va fi minunat: pe tine însuţi.” 
Alan Alda

“Diamantele brute pot fi uneori confundate cu pietricele fără valoare.”
 Sir Thomas Browne

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că sunt coruri întregi care îţi cântă în capul tău. Dacă asculţi, vei auzi muzica. Este cântecul îngerilor. Nu da atenţie sunetelor din lume. Acestea sunt doar zgomote, şi chiar dacă le cumulezi pe toate la un loc acestea nu au nicio valoare, şi nu ai niciun sens. Străduieşte-te să auzi cântecul îngerilor. Ascultă melodia din sufletul tău. Acest mesaj este o metaforă. Şi ştii exact ce încearcă să îţi spună.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Foto: Mikko Luntiala | Flickr.com

“Rănile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea că se acoperă, dar nu se închid; mereu dureroase, mereu gata să sângereze când le atingi, ele rămân în inimă vii şi deschise.”
Al. Dumas

“Adevărata fericire constă în a te zări frumos în oglinda propriei tale conştiinţe.”
Nunez de Arenas

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că iubirea este mai puternică decât dreptatea. Sting a zis aceasta şi are perfectă dreptate. Aşadar,  dacă te simţi “nedreptăţit” şi vrei să ţi se facă “dreptate”, s-ar puea să fii pe un drum greşit. Ce-ar fi dacă în loc de asta ai căuta iubirea? Şi ce-ar fi dacă ai dărui iubire în loc să cauţi să o primeşti? Aceasta ar necesita un pic de iertare. Iar dacă ai începe cu tine însuţi, dacă ai începe prin a te ierta pe tine însuţi pentru toate lucrurile pe care le-ai facut altora şi nu erau în ordine, atunci îţi va fi mult mai uşor să îi ierţi la rândul tău pe cei care te-au “nedreptăţit”. Era doar un gând…
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Niciun comentariu: