miercuri, septembrie 7

Ea, Femeia deosebitaSentimente tinute in frau, pornesc libere spre cerul dorintei de imbratisare. Pasii fermi, alearga pe carari batatorite de mangaieri si saruturi in miez de noapte, la lumina stelelor magice. Buzele fremantand de dor, zambesc la aduceri aminte. Cuvintele de rasfat si de iubire rasuna in timpane. Ce bine le-a fost atat timp in care au auzit ca sunt in corpul unei femei deosebite! 
Si Ea, femeia dulce, feminina, sarmanta... stie ca poate... a inteles ca drumurile ii sunt deschise... a descoperit ca ingerii sunt alaturi si ca scopul ei este de a purta povestile prin lume. Insa, mai presus de poveste, sta IUBIREA.

“A avea încredere în Sine înseamnă să îţi ancorezi încrederea în Dumnezeu. De aceea încrederea în Sine nu are legătură cu ce ai, cu ce ai dovedit că poţi, ci cu ce EŞTI. De aceea când nu ai nimic, cand nu ştii ce să faci, când nu ştii cum te vei descurca, când nu ştii ce răspuns vei da, când nu ştii cum să rezolvi o problemă, SĂ AI ÎNCREDERE ÎN TINE. În divinul din tine. Pentru că numai divinul din tine îl poate auzi pe Dumnezeu când stă la taifas cu TINE.”

Niciun comentariu: