miercuri, iulie 27

pe ordinea zilei....

M-am intalnit cu o prietena buna - colege de master - care lucreaza ca biolog la muzeul de istorie, pe conservare de patrimoniu. Se sapa rau in zona aceea a capitalei. Mi-a adus rahat de Macedonia. Fata aceasta, pe unde se duce - iar ea chiar se plimba (este un speolog impatimit) - imi aduce ceva. Este imposibil sa ma uite. Intalnirile noastre sunt pe nepusa masa, si foaaaaaaaaaaaaaaaaaarte luuuuungi.... 2 ore cea mai scurta. De la ea am invatat sa profit de orice ocazie ce mi se iveste... sa cunosc oameni.... sa cred in mine. Bineinteles ca m-a sustinut si incurajat in proiectul povestilor personalizate, comandand o poveste pentru finul ei de 4 ani.

Apoi, m-am revazut cu o prietena din liceu. Nu ne vazusem, de luni bune.... timpul asta ne prinde adesea in plasa lui lipicioasa si uita sa ne mai elibereze. Am mers la o inghetata si la shopping, ea fiind mare fan.

Altele pe ordinea de zi: lectura... curatenie (uneori mi-e drag sa fac asta pe muzica ritmata - si cum sa nu ma mentin in forma?!).... ganduri.

Doua colege de la editura unde am lucrat si-au amintit de mine si m-au sunat. E minunat sa vezi ca oamenii te cauta.

Acum, degetele imi ard de dorul unei povesti.... as scrie si n-as scrie.

4 comentarii:

Alisandra spunea...

Sunt la ultima poveste.. maine de dimi vor fi gata..
Seara frumoasa.... Da stiu, e aproape noapte..

DOAR NOI spunea...

@ Reve Blanc:

Multumesc copil frumos. Iarta-maca te-am stresat... puteam sa fac efortul de a le transcrie din caietul primit in dar de la tine. :( Iti multumesc.


Cat despre seara frumoasa in miez de noapte... ha ha ha... mi-am furat-o si eu de la altii (dar eu sunt activa noaptea).

Pupici magici!

Brandusa spunea...

Apropo eu am primit rahat din Grecia :), foarte bun zau :)

DOAR NOI spunea...

@ Brandusa:

Zau ca te cred. :)) Sa il gusti pe cel turcesc... e senzational. :)

Pupici voiosi!