miercuri, aprilie 27

La cald...

Dupa o dimineata prelungita de leneveala.. incercari de a intelege ce se intampla cu mine si ce masuri trebuie sa iau pentru a ma redresa si autorecunoaste, m-am gandit ca ceasul indica orele 14 si ar fi cazul sa mananc ceva dupa ce bausem doua cafele. Zis si efectuat. Cand imi propun sa mai las mailul in pace, sa se mai odihneasca, mai tare ma aprind dupa el. Opresc calculatorul si pregatesc lectiile pentru maine, caci gata, e timpul sa merg la scoala.
Vorbesc cu prieteni, ma straduiesc sa fac o fapta buna - ca asa mi-am propus cand am luat Lumina - imi reuseste partial, restul il fac maine. Ma pregatesc de plecare. Am intalnire cu o prietena care ma incarca pozitiv mereu cand discutam. Debordeaza de idei si de traire in sine. Pune suflet in ceea ce face. Este un biolog pasionat, speolog indarjit. S-a intors din India si are ce-mi povesti.
Si-asa a fost. Am mancat o pasca excelenta ce mi-a amintit de vizita mea la Botosani. Oana este din Suceava si gateste demential. Am mancat trei felii de pasca cu ciocolata, o adevarata nebunie. am baut un ceai de plante ca la ceainariile luxoase si am pornit spre casa. In drum mi-a aratat un anticariat minunat pe care-l recomand cu mare drag. Albume de arta la 20 lei... carti la 2 lei... e de vis. Poti cumpara si vinde la randul tau carti. Adresa: Strada Doamnei, program zilnic pana la orele 20. In zona Coltea, strada este perpendiculara pe spitalul Coltea. Lecturi placute va doresc.
Am dat o fuga si prin noul magazin Pull&Bear. Nu m-a atras nimic... parca sandalele erau dragutele.
Am urcat in autobuz, am scos cartea de dramaturgie pentru copii dn geanta - e noua mea pasiune - si am lecturat pana la destinatie.
Seara relaxanta va doresc... cu lecturi interesante... filme.... si povesti de noapte buna spuse de oameni dragi!

2 comentarii:

Iuliana spunea...

Seara buna si tie! Pupici si imbratisari de noapte buna!

DoarEu spunea...

@ Iuliana:

Multumesc mult!