sâmbătă, ianuarie 1

sunt eu, 2011

Bine v-am gasit!

Sunt mic, dar curat, sincer, vesel, optimist. Sunt un inger cu aripi firave, ce am fost trimis in aceasta noapte pentru a va fi alaturi 365 de zile.

Incerc sa fiu mai bun, mai puternic, mai prosper decat fratele meu, 2010. El era mai mandru din fire si de aceea nu a reusit sa daruiasca tot ce avea bun in sac. Sa stiti ca eu sunt copilaros, si va spun de la inceput ca sa nu aud ca nu aveati de unde cunoaste una ca asta, ca am nevoie de zambetele voastre, de jocul si cheful vostru de joaca. Imi doresc sa fiu rasfatat, sa imi cititi povesti si nu numai. Orice carte ma va face mare si frumos, si roditor.

Sa dansati, sa ascultati muzica, ba chiar sa-mi cantati... asa cum va pricepeti voi.

Vreau sa va scoateti de la naftalina sufletele de copil, sa fiti darnici, umani, calzi, sa va imbrasati copiii, parintii, prietenii, sa faceti acte caritabile - unii nu sunt asa norocosi precum voi - sa scrieti scrisori oamenilor dragi, chiar si lui Mos Craciun.

Vreau sa ma ajutati sa scapam de tristete, de rautate, de invidie si ura.

Zambiti oamenilor din jurul vostru. Raspundeti cu drag la telefon sau la o intrebare adresata de cineva pe strada; ajutati un copil sa primeasca educatie; salvati viata unui om care are nevoie de putin sange; vizitati-va prietenii, socializati, fiti creativi; faceti cadouri simbolice, dar daruiti... un zambet, o imbratisare, o felicitare facuta din cuvinte decupate din ziare...

In fiecare zi, va rog sa fiti optimisti, iar seara sa-mi scrieti realizarile voastre intr-o agenda. Eu le citesc cu drag si responsabilitate, si va ajut sa treceti peste greutati; va dau un sfat, un raspuns, o alta sansa, un inger sa va descurce itele.

LA MULTI ANI VESELI, JUCAUSI, CU MULTA, MULTA SANATATE! NU VA UITATI CACIULA, FULARUL SI MANUSILE! ESTE IARNA, DRAGII MEI, SI NU VREAU SA VA VAD CU NASURILE INGHETATE.

LA MULTI ANI CU MULTE POVESTI, LECTURI, CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALA SI CREATIVA!

Cu mare drag si energie,

Va imbratiseaza ANUL 2011

4 comentarii:

darry.anna spunea...

La multi ani dragutule an 2011!

DOAR NOI spunea...

@ Darry.anna:

Bine te-am gasit stimata doamna buna si talentata.

Sunt cu ochii pe tine, sa vad cum iti implinesti visele.

te ajut... cu drag si voie buna!

pupici optimisti si energici!

Dee spunea...

La muuulti ani! Sa dea Dumnezeu sa ai un an asa cum ai scris aici, ba chiar de 10000 de ori mai bun!

Pupici.

P.S. Scuza-mi intarzierea, abia acum m-am dezmeticit si eu si am reusit sa intru pe net.:))

DOAR NOI spunea...

@ Dee:

La mulţi ani draga mea! Ş= Nu ai semnat contract cu mine să măa citeşti zilnic. Dacă ai fi făcut asta, te penalizam, fii liniştită.

Am avut un început de an plin... Ş= aşa să-mi fie în toate zilele îmi doresc!

Îmbrăţişări cu mare drag şi nespus de mult doooooooor!