miercuri, octombrie 6

despre frumos

frigul s-a infipt ca niste ace in maduva oaselor. ploaia imi ticaie in suflet, in fiecare celula a miocardului. fibrele musculare s-au contractat la maxim, inca oasele mi se par atat de scurte.
ma asez sub pilota si citesc. ce? gandurile mele aseternute pe hartia unui jurnal micut de acum doi incepand. zambesc, trist sau vesel, ma amuz, o lacrima apare in coltul unui ochi, nasul cere sa fie sters de atata iubire neimplinita.
zambesc vazand cat am evoluat.... cati oameni - doi -trei, de fapt - mi-au urmat exemplul de a zambi si a se bucura de ceva frumos.

ieri, plimbandu-ma cu vantul in fata, in spate, in jurul meu, am descoperit o galerie de arta Galateca, vis-a-vis de Muzeul de Arta. ma uitam ca aurolacii prin geam. mi-am promis sa o vizitez cu omul drag... pasionat de arta si frumos, cat mai curand.

caut frumosul si vreau sa evoluez...
e minunat cand stii ca ai acolo in background un suport, la fel de interesat ca si tine!
pentru blogul "The Book Club" chiar am de citit "Despre omul frumos" de Dan Puric. Eu am lecturat-o, dar o reiau cu mare drag...


2 comentarii:

mihaidcuza spunea...

Pe mine ma impresioneaza aceasta intelegere ca nu indeplinirea dorintelor noastre ne face fericiti, dorintele fiind mai degraba sursa suferintei. Cine devenim, rezultatul acestei evolutii ne face sau nu fericiti!

Esti un lider!

DOAR NOI spunea...

@Mihai:

Da... imi doresc sa devin un om bun, care sa aiba un nume, sa fiu ca o marca renumita pentru bunatatea si faptele frumoase.

Imi doresc sa gasesc o sursa suplimentara de venit caci sunt vreo doua cursuri de dezvoltare personala pe care imi doresc sa le urmez... :)

Sper sa devin UN LIDER!