luni, februarie 1

Parodii



Iarna apriga si in povesti.
Alba ca Zapada de-abia se mai zareste printre nameti. Norocul ei ca este bruneta. Si avea de cand sa se vopseasca blonda cand a vazut reclama la L'Oreal (pentru ca meriti). Piticii o iubesc. Nu are de ce se plange. Merele sunt in fructiera, e adevarat ca sunt din Turcia, dar nu o deranjeaza.
Printii sunt cam tristi. Ori au fost indepartati de la imparatie ori au ramas someri, nu prea mai au cu ce sa impresioneze.
Cenusareasa e foarte nervoasa. Surorile ei merg in fiecare zi la SPA, iar ea nu mai pridideste cu munca. I s-a stricat bunatate de aspirator. Isi roaga asiduu ingerul pazitor sa-i aduca printul, care sa ii ofere confort mult dorit. Robotul de bucatarie, de asemenea e pe cale sa cedeze. Cand nu mai spera, printul a aparut. I-a daruit un inel cu diamant, bani pentru a-si pune silicoane si a-si injecta botox in buze. Cenusareasa este fericita, surorile bineinteles invidioase.
Praslea cel Voinic e somer. Merele lui de aur sunt prea scumpe pentru aceasta perioada de criza. Le fotografiaza si va posta pe internet. Spera ca va avea succes. Isi va etala si muschii bine intretinuti la sala de fitness. S-a lasat de calarie. Nu-si mai permite sa isi intretina armasarul. A inchiriat un Opel Astra, model nou si isi face treaba.
Fata babei si-a facut rate pentru casa. Fata mosului, si-a facut cont pe un site de matrimoniale si a cucerit - prin bunatate si frumusete - inima unui miliardar din Chicago. Drum bun, fata frumoasa!
Cocosul si-a pus cei doi bani la banca lui Tiriac si si-a cumparat o insula.
Fiecare se descurca dupa posibilitati.
Zambiti. Totul are o solutie!

4 comentarii:

darry.anna spunea...

Superba parodia. Si merele alea parca le cunosc de undeva;)

Doar ganduri bune!

DOAR NOI spunea...

Darry.Anna, merele m-au inspirat. De cand am primit fotografia m-am gandit la Praslea cel Voinic si merele de Aur... M-am gandit sa scriu o poveste. Am una in minte... voi alunga lenea si o voi scrie.
Imbratisari prietenesti!

Geanina Lisandru spunea...

Frumoase roluri primiră personajele din povestea ta...

Reuşită şi plină de substanţă scrierea.

Pupici geaninoşi peste normă!

DOAR NOI spunea...

Primesc pupicii din tot sufletul... sunt avida dupa pupici si dupa imbratisari - mai ales pe gerul asta... ma intelegi!