duminică, octombrie 19

Nori

Hai sa ne mutam impreuna in orasul Norilor! Ador norii si stiu ca si tu. Cirrus si nimbostratus sunt preferatii mei. I-as invinta zilnic la micul dejun, sa povestim despre mine, despre noi si despre lumea mare. Ei cunosc o droaie de oameni, dar mai ales stiu visele acestora. De povesti, nu mai spun!
De curand am recitit povestile locuitorilor din Orasul Norilor: norul iubire, norul singuratate, norul furie, norul ura, norul frica. Da, au si norii sentimente, preferinte, iubiri si frici. 
Vreau sa zburam printre nori, sa ii mangaiem si sa le facem daruri. Ce am putea darui unui nor? Zambet... imbratisare... si sarutari. :)
As gusta in fiecare dimineata din norii ce-mi povestesc fel si fel de intamplari. Le ador pe cele  despre avioane. Imi spun despre ce culori au, despre tarile spre care se indreapta in timp ce insotesc avioanele. Un nor s-a indragostit o data de un avion. Era un MIG- 21. In timp ce sorb linistita cafeaua, ascult povestile si ma intorc in timp - nu departe - la vara acestui an, 2014 -, cand am ajuns de doua ori pe aerodrom. Este o alta viata, intr-adevar! Iar senzatia de zbor echivaleaza cu libertatea absoluta. Stiti expresia "te simti in al noualea cer"? Ei, de aici s-a nascut. De la faptul ca zborul te inalta, te determina sa visezi, sa iti duci dorintele pana sus, la cer, la nori, la ingeri.
Iubesc norii... tot mai mult.. 
Privesc cerul... tot mai des.
Te iubesc... tot mai mult.
Vreau sa zburam si sa locuim in Orasul Norilor... :) Ce spui? Accepti?

Niciun comentariu: