duminică, martie 9

LOVE BUILDING - FILM ROMÂNESC - HBO

Cu toate că uneori îmi este greu să fac „naveta”, am acceptat invitația la film. 

LOVE BUILDING este un film despre cupluri.. despre stigmatizarea oamenilor singuri... despre utilitatea psihoterapiei de cuplu... despre comunicare și depășirea fricilor... despre rutină și ameliorarea ei... despre faptul că e atât de important să crezi în tine, să nu aștepți nimic de la cel de lângă tine... 
Merită văzut... chiar și de către specialiștii în domeniu... de oamenii care descoperă că au anumite probleme în cuplu... este interesant, are umor, peisaje frumoase.... și un limbaj colorat (autohton) din când în când. 
M-am bucurat foarte mult deoarece am avut o surpriză. Am recunoscut-o pe Silvia Moroșanu, actriță. Am fost „colege” la un curs de scriere creativă organizat de Fundația Calea Victoriei... Știam că își luase un an de pauză, în care își propusese să trăiască, să se descopere, să încerce lucruri noi. Și-a făcut blog (la care sunt abonată) și mi-a plăcut pentru puterea și dorința ei de a face ceva cu viața ei, ceva frumos pentru sufletul ei. Felicitări Silvia pentru prestația din film! Mi-a plăcut! Ești talentată. Continuă!! 
Am aflat citind acum pe internet într-un interviu cu ea, că este studentă la teatru, anul II, la păpuși. Cine știe...?! Poate colaborăm... poate vom pune în scenă o piesă de teatru pentru copii după un text scris de mine. Cine știe?!

Niciun comentariu: