duminică, februarie 16

"Primul an de casnicie" - film HBO

Un scriitor si o tanara frumoasa, desteapta, care lucreaza intr-o companie de publicitate... se casatoresc dupa cateva luni de prietenie.
Apropiatii nu le dau mai mult de un an impreuna.
Dupa 9 luni de casnicie... apar diferentele... de placeri... de vocabular... si alte mici sicane. Merg la un consilier de familie, care ea insasi avea o casnicie cu probleme de comunicare.
Nat... se indragosteste de un partener de afaceri... foarte elegant... frumos... sarmant... zambitor... cu bani.. pe numele sau Guy.
Josh... sotul ei, constata ca are tot mai multe in comun cu fosta lui prietena, Chloe, care plecase in Africa, stiind ca sunt prea tineri pentru a lua o decizie de a se casatori. 
In final, in ziua in care prietenii le pregatisera o petrecere de sarbatorire a primului an de casatorie, Nat si Josh, isi cer divortul. Fiecare este bucuros si usurat ca si-a primit libertatea. 
Nat si Guy... Josh si Chloe isi refac vietile....
Este important sa stii cand sa spui stop. Este ideal sa iti alegi partenerul de viata cat mai aproape de stilul tau de viata... de pasiunile tale... altfel, oricat ai incerca, vei claca la un moment dat, vei fi frustrat... vei suferi... nu vei mai fi tu. O VIATA AI! MERITA SA O TRAIESTI IN LINISTE, PACE, ARMONIE, CU TINE SI CU CEILALTI!

Niciun comentariu: