miercuri, noiembrie 20

Epuizare

De mult, de foarte mult timp nu m-am mai simtit astfel... daramata sufleteste si fizic.
Duminica, dupa ce am iesit de la teatru, am gasit un mesaj pe telefon: "A murit mama!". Nu cunoasteam numarul, nu era semnat. Am transmis condoleante si mi-am oferit ajutorul... ca timp si prezenta. Altceva, nu puteam face.
Am fost scoasa din circuit. Ma doare suferinta oamenilor... chiar daca uneori primi greutati pentru a ne purifica sufletul.
Apoi, am rugat pe cineva pe cineva sa ma ajute in promovarea proiectului cu povesti personalizate si a tinut neaparat sa imi "cenzureze" anumite cuvinte din prezentare. Am acceptat! Ma  intreb printer lacrimi pana cand si cat trebuie sa ma umilesc pentru a reusi de fapt sa bucur oameni, mici si mari, cu aceste povesti. Acum mult timp, mi s-a mai spus ca "ORICE MAMA STIE SA CREEZE POVESTI PENTRU PROPRIUL COPIL"... ca apoi, aceea mama sa aiba nevoie de ajutor financiar pentru copilul sau. De ce suntem rai? Chiar credeti ca ma imbogatesc din scrierea povestilor?! Va garantez ca totul este un hobby, si atat. :)
Azi, incepe targul de carte Gaudeamus. Doua edituri imi promisesera ca imi vor publica doua material pe care sa le lansez in aceasta perioada. Ati vazut voi? Am vazut si eu! Nici nu mai raspund la mesaje, pe langa faptul ca am fost sa semnez contractul cu un reprezentant al unei edituri si mirosea a alcoool de la o posta.
Insa, am invatat ca oricat imi este de greu, toate au rostul si farmecul lor. :)
Doamne, da-mi putere sa indur cu rabdare si intelepciune  tot ce imi este dat de la Tine!
Sa va fie ziua minunata!
Va astept maine la Gaudeamus, Romexpo, de la 17.30 la standul editurii ARAMIS (la parter) sane costumam in elefantel si sa ne jucam impreuna! :)

2 comentarii:

Unknown spunea...

Atunci cand oboseala isi spune cuvantul apar si necazuri care parca doresc sa ne topeasca de tot … Dar asa este viata Clau cu urcusuri si coborasuri ...uneori dreapta ,uneori nedreapta .Cu oameni educati sau mai putin educati.Important este sa nu ne pierdem credinta si speranta caci Dumnezeu are grija de copii Lui :) Exact cum am invatat de la tine ''NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR'' :)

DOAR NOI spunea...

@ Anghelescu CRistian:

Intr-adevar! Azi am dormit in etape pana la la aproape 10. E singura mea zi in care pot lenevi destul de mult. De cand m-am trezit, timpul mi s-a parut un fulger, un tunet si un trasnet si am ajuns la scoala... :))
Recunosc, imi si place sa fiu ocupata,safiu prinsa in multe proiecte... dar realizez ca e bine sa mai spunsi STOP! :)