duminică, mai 5

HRISTOS A INVIAT SI MI-A DARUIT O ZI DE NASTERE DEOSEBITA!

Hristos a Inviat! Fie ca Lumina Invierii sa dainuie in sufletele si in gandurile noastre.
Anul acesta m-am simtit privilegiata si iubita. Ziua mea de nastere a coincis cu Invierea lui Iisus Hristos. Aseara, dupa ce am luat Lumina, imi tremura mana atat de rau! Nu am mai trait de mult atat de intens bucuria Invierii.
A fost o zi neasteptat de frumoasa. Am fost sunata de multi oameni, "vechi si noi". MULTUMESC ENORM DE MULT PENTRU GEST, PENTRU CUVINTELE EXTREM DE FRUMOASE (PE CARE NU LE MERIT, DAR PROMIT SA DEVIN MAI BUNA, MAI DARNICA, MAI ORGANIZATA), PENTRU DARURI. 
Mi-am facut bilantul si am constatat ca am avut un an plin, cu reusite frumoase. Finalizarea doctoratului, multe cursuri de perfetionare, calatorii bifate, lecturi numeroase, participare la cateva lansari minunate (Dan Mircea Cipariu, Bogdan Hrib, Monica Ramirez, Corina Stan), publicare de povesti in revista Meki, editarea unor carti la editura Nomina in colaborare cu alte doamne, pe tema "In gradina de legume", promovarea lui "Tobias, elefantelul colorat" la gradinite, cateva activitati caritabile la care am participat cu mare drag, piese de teatru bifate....
Pe lista de dorinte ar fi O FAMILIE. Iti multumesc Doamne daca ma auzi si ma ajuti. :)
Imbratisari, zambete si bucurii tuturor care ma cititi, ma iubiti, ma urati, ma invidiati, ma sprijiniti.... etc. Stiu ca toate au un rost important in dezvoltarea mea ca om. :)

6 comentarii:

Anonim spunea...

mioara.marin>draga, micuta Claudia, meriti tot ce este mai bun. nu stiu sa o spun in cuvinte, dar risipesti peste toti si toate multa bucurie. iti doresc sa ti se realizeze visurile si noi sa ne bucuram alaturi de tine

Atelier Carabus spunea...

La multi ani! Claudia, meriti ce e mai bun si cred, cu tarie, ca Bunul Dumnezeu iti va oferi familia perfecta pentru tine: blanda si iubitoare, asa cum esti si tu! Te imbratisez cu drag si iti doresc inca un an plin de realizari si bucurii, sanatate si putere de munca! Cu drag, M.

DOAR NOI spunea...

@ Mioara.Marin:

mii de multumiri pentru tot.... incurajare, admiratie, sustinere, bucuria pe care mi le oferiti cand imi vizitati blogul.... :)

DOAR NOI spunea...

@ Atelier Carabus:

Iti multumesc mult M. si sper sa fie bine,sa aduc multe noutati in "lumea povestilor" si in viata mea. :)
Imbratisari cu drag si admiratie!

Anonim spunea...

La multi ani, draga Claudia! :)
Multa sanatate, bucurii si liniste sufleteasca iti doresc!
Fie ca toate dorintele sa iti fie auzite si implinite!

cu drag,
fata din campurile de lavanda

DOAR NOI spunea...

@ fata din campurile de lavanda:

Mii de multumiri!
Imbratisari cu drag.