duminică, ianuarie 13

My life

Am renuntat sa mai citesc horoscopul...
Mi-e tot mai rau... fizic simt cum ma degradez... Oamenii din jur imi spun sa mananc... am slabit foarte mult.... si ma simt epuizata. Povestile se invart in mintea mea, si nu gasesc dorinta de a le scrie. Stiu ca asta m-ar salva. Zac si citesc. De maine reincep scoala, si ca niciodata nu ma pot bucura. Am nevoie de un an de concediu.... in care sa stau intr-o cabana... la munte si sa ma refac. Oamenii au disparut din viata mea. Poate  e mai bine asa... Stiu ca revin cand au nevoie... tocmai vineri am rezolvat ceva pentru o colega de facultate, care stie numarul meu de telefon numai in situatii de urgenta.
Mi-e dor de tine, dragul meu... mi-e greu sa te mint... sa gasesc scuze pentru a nu ne vedea... dar mi-e rau... mi-e tot mai rau....
Uneori, ma intreb de ce Dumnezeu nu ma iarta, si nu-mi ia zilele...
Mi-e greu sa-mi amintesc de toti nemernicii lumii... de toate rautatile suportate, pentru ce, Doamne? Spune-mi adevarul daca tot indur toate mojiciile lumii... frustarile tuturor neavenitilor...

4 comentarii:

Carmen Musat Coman spunea...

Ai noroc ca nu esti langa mine. Ce inseamna lamentarile astea? Cu zilele luate etc... Tu esti o femeie puternica, ia ridica-te si da-i dracului pe cei care nu sunt in stare sa te iubeasca, sa te vada.
Zic ca ai noroc ca altfel te scuturam de nu te vedeai.

Sus cu tine! Tu daruiesti atata bucurie si atata energie...

DOAR NOI spunea...

@ Carmen Musat Coman:

Multumesc!Uneori obosesc.. acum am obosit atat de tare, incat am nevoiede oameni buni, adevarati si sinceri in jurul meu... de o imbratisare... de vorba buna.... de o gluma....

Cand primesc numai rautati, frustrari si ipocrizii, simt ca ma lasa puterile... si sincer as dori ca viata mea sa se opreasca aici. :)

Cum sa imi incarc bateriilecu atata rautate in jurul meu?:(

Mikka spunea...

"Cum sa imi incarc bateriilecu atata rautate in jurul meu?:( "
Simplu. Nu o mai respira, rautatea asta. Nu o mai inghiti. Daca o vezi numai pe ea, de ea ai parte.
Priveste ceea ce nu-ti va face niciodata rau. Ceea ce e mereu cu tine desi tu nu vezi si nu simti (pentru ca alegi sa simti mai mult acele frustrari... etc etc etc).
Priveste, simte, gusta si respira ceea ce ti-a fost si-ti este meru alaturi.
Cu putina atentie vei (re)descoperi: pamantul care ne hraneste si ne tine, asa cum suntem, apa, cerul cu sau fara soare, vanturile, copacii, iarba, aerul, zambetul copiilor, atingerea buna care vine atunci cand credem in ea.
Ai grija, ceea ce privesti aia hranesti...
Nu in ultimul rand, tu. Tu, care ai grija de tine, chiar daca nu mai simti asta. Inima ta, care bate, desi poate ii bati cuie cand in loc sa o iubesti pe ea pierzi vremea vietii tale cu numaratul rautatilor altora.
Reintoarce-ti privirea la Frumusete, si ea te va hrani... Vei vedea cum, lipsiti de puterea de a te mai impresiona, otravitorii te vor lasa in pace. Altfel, te vor intoxica pana cand te vor dobori.
Ai grija ce alegi... Tu le dai puterea de a face ce vor cu tine.
Iubirea... o simti doar daca alegi sa o simti. Numai pe ea, fara a o lasa din ochi. Fara a mai intoarce capul spre "rautate".
Nu poti fi in doua luntri si sa pastrezi si echilibrul. Alege.
Ai grija ce alegi...

DOAR NOI spunea...

@ Mikka:

Multumesc mult. :)

Teoria o stiu... si sa fim serioase, ca nici cei mai optimisti oameni, nu o duc mereu pe roze...

Da.. aleg si observ si frumosul din jurul meu... si ma hranesc cu o carte buna, cu un film, cu zambete... dar cand esti bombardata cu rautati... nu rezist.

In fine... :)Multumesc!