miercuri, ianuarie 30

Lansarea romanului "Ultima fotografie" - de Bogdan Hrib

Mi-a placut.... nespus de mult! 

Nu regret ca am tras de mine, dupa 8 ore de scoala, sa ma deplasez la Carturesti Verona. Irina Nicolae, criticul de film a fost acolo. Monica Ramirez, scriitoare (am participat la un curs de scriere sustinut de ea; am si cartea ei "Cum sa scrii un bestseller") a venit insotita de sotul ei. Vreo 25-30 de oameni care citesc literatura romana, au fost acolo. 
Expozitia de fotografii "O picatura de Danemarca" este mirifica! Mergeti sa o vedeti pana la 6 februarie. :)
Tocmai voiam sa aflu cum a fost scris romanul si am aflat.... pe malul unei ape din Danemarca, privind un rasarit sau un apus divin de soare.
Am descoperit - inca o data - ce importanta are pasiunea intr-o viata de om. Fotografia... pasiune care a dat nastere unor expozitii, unei meserii - fotoreporter -, unui roman, unui doctorat. Felcitari domnului Bogdan Hrib. Felicitari si dnei Manuela Cernat, coordonator al acestui doctorat... despre FOTOGRAFIE.
.....

Mai am un singur dor.... sa o intalnesc pe scriitoare de literatura SF, Diana Alzner. Mi-e un dor nebun de ea, de comentariile ei, de recomandarile literare.... nu am cum sa recuperez cat a citit dansa... desi m-as inchide intr-o cabana la munte... si lectura ar fi lait motivul vietii mele.... :)

.....

Si mai vreau, sa scriu frumos, cursiv, cu suspans si umor, cu cinism si mister... :) 

....

Pacat ca nu te-am putut scoate din monotonia vietii tale....  Ai decazut ca un inger... nu stiu de ce, nici Dumnezeu nu te poate ridica din groapa izolarii si a tristetii....

Niciun comentariu: