luni, ianuarie 16

CÂŞTIGĂTOARELE CONCURSULUI LITERAR DE AMATORI

Recunosc că am avut ceva emoţii când am lansat acest concurs. Prima reacţie a unui cititor... m-a speriat îngrozitor. (eram avertizată că din moment ce a murit el, povestea nu mai are farmec). Apoi, au început să apară textele voastre. Continuările au fost neaşteptate. VĂ MULŢUMESC!

Acum, lecturez - întamplarea a făcut asta - o carte în care el, soţul, moare de infarct în primele pagini.... şi cartea are un suspans fantastic.... pornind de la moştenire.

Încă o lecţie: să nu mă las doborâtă, influenţată de oameni care se consideră atotştiutori cu viaţa altora.


Iniţial, am gândit să fac un clasament. Dar, premiile fiind toate în cărţi... textele fiind exact câte puteam oferi - 5 plus un bonus - am decis să vă declar pe toate CÂŞTIGĂTOARE CU FELICITĂRI ŞI SĂ VĂ MULŢUMESC PENTRU CĂ MĂ CITITŢI ŞI MAI ALES CĂ AŢI INTRAT ÎN ACEST JOC.

Anna, Miruna, Vavaly... aştept să îmi scrieţi pe mail adresa unde pot trimite cărţile.

O săptămână minunată, spornică, veselă, optimistă!

9 comentarii:

AA spunea...

Felicitari castigatoarelor pentru imaginatie si felicitari si tie Claudia pentru ideea concursului. Daca m-as fi priceput la scris eu as fi continuat povestea ca fiind un cosmar al ei, ca ar fi fost doar un vis si ca sotul ei traieste alaturi de ea si de copiii lor pana la adanci batraneti. Ca in urma cosmarului sotia a invatat sa-l pretuiasca mult mai mult pe sot iar sotul, la randul lui i-a raspuns acestei schimbari a ei cu o iubire mult mai intensa... dar cum nu stiu sa scriu... citesc povestile celor care au cu-adevarat dar :)
Inca o data, felicitari tuturor! :)

Maria Matei spunea...

Felicitari din toata inima castigatoarelor si imbratisari calde si multumiri tie, draga Claudia, pentru toate gesturile de prietenie si incredere pe care ni le-ai oferit!
Cu mare drag si admiratie,
Maria si Vavaly

DOAR NOI spunea...

@ Maria Matei:

Multumesc din tot sufletul ca ai dat tonul scrierii. :)

Am sa lansez un concurs constant... o data la doua saptamani.

Imbratisari... :)

Anna spunea...

Multumesc foarte mult pentru premiu! Felicitari pentru idee. M-am bucurat nespus cand am citit ca veti organiza concursuri o data la doua saptamani. De-abia astept!

DOAR NOI spunea...

@ Anna:

Ma bucur ca te tenteaza noile mele provocari... care vor fi saptamanale, cred... :)

Imbratisari!

Alina R. spunea...

Un mareeeeeeeeeeee multumesc, cat un elefant :P (stim noi care)
Felicitari tuturor pentru curaj in primul rand, mie cel putin stiu ca mi-a trebuit ceva...Si felicitari Claudia pentru initiativa si pentru incurajarile ulterioare.

DOAR NOI spunea...

@ Alina R.:

Cu mare drag totul... :) Imbratisari si inspiratie.... Te mai astept.. :)

:)

Miru:x spunea...

Felicitari si celelorlalte castigatoare care au realizat niste continuari extraordinare si ii multumesc foarte mult pentru premiu organizatoarei care ne incurajeaza si ne sustine!

DOAR NOI spunea...

@ Miru:x:

Multumesc si eu ca ati venit in lumea mea "virtuala". :)

Imbratisari si zambete si zambete si bucurii. :)