luni, noiembrie 19

VENIŢI LA GAUDEAMUS... EDITURA ARAMIS ARE SURPRIZE NUMEROASE ŞI VĂ AŞTEPTĂ


Va invitam sa va petreceti sfarsitul de saptamana intr-un mod placut, alaturi de Aramis, participand la cele doua manifestari culturale organizate in cadrul Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura (pavilionul central Romexpo).
Vineri, 23 noiembrie, incepand cu ora 18.30, va puteti intalni cu Ziggy si Zaggy de la Shakesperae School, la standul 52 (strada Liviu Rebreanu), al Editurii Aramis. Va asteptam, cu mic, cu mare, alaturi de prietenii vostri, sa facem primul pas impreuna spre ... Englishland, odata cu lansarea cartii „Ziggy & Zaggy - Adventures in Englishland“.
Cele doua personaje, veverita Ziggy si castorul Zaggy, va sunt cunoscute de la emisiunea omonima transmisa la Itsy Bitsy.

Si pentru ca surprizele se tin lant, sambata, 24 noiembrie, la ora 12,00 Printii si Printesele vor cobori din lumea lor aducandu-va „Vesti-Povesti pentru cand cresti“. Ii puteti vedea si asculta interpretand o scurta dramatizare realizata special pentru voi, la Salonul de carte pentru copii „Ion Creanga“.
Veniti si voi in povestea noastra?
Oana Machidonschi (autorul), Andreea Duta (regizor si scenarist), Cosmina Dobrota si Tudor Pirvu (actori) va vor astepta, alaturi de Editura Aramis

Niciun comentariu: