luni, octombrie 1

Pentru o femeie frumoasă

La mulţi ani prietena mea dragă, ANOUK!
 În 1997, într-o zi de 1 octombrie, ne întâlneam pe holurile facultăţii. Mi-a atras atenţia prin fineţe, zâmbet, simplitate, o fata drăguţă, tunsă scurt, cu ochi mari. Am fost colege de grupă. Pe parcusul anilor, m-a impresionat prin inteligenţă şi isteţime. Am suferit amândouă la licenţă, când profa, din răzbunare, ne-a scăzut nota, deşi cred că eram singurele care munciserăm fără sprijin şi coordonarea corespunzătoare, ca două nebune. Am plâns cu sughiţuri când ne-am văzut notele. Aşa, am înţeles noi, că viaţa nu e dreaptă.
Imediat după facultate, ea s-a căsătorit şi l-a născut pe Rareş, care a devenit criticul meu numărul unu la poveşti. El mi-a spus cum stă treaba cu circul, când l-am scris pe Tobias. Este un băieţel adorabil,elev în clasa a IV-a, care îşi divinizează mama. Pentru asta, recunosc sus şi tare, că o invidiez pe ANOUK.
Draga mea, mulţumesc pentru spriinul acordat când mi-am scris disertaţia... pentru că m-ai încurajat la bine şi la greu... pentru că îmi eşti alături de atâţia ani.
Îţi doresc o viaţă frumoasă, cu bucurii şi fericire, cu noroc şi binecuvântări, cu dragoste şi multă sănătate, cu minuni şi zâmbete!
TE ADOR!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa-ti traiasca,draga mea!
In astfel de vremuri tulburi si nefericite...prietenia a devenit un lux.

Toamna de poveste!
L'Automne

DOAR NOI spunea...

@ L'Automne:

Multumesc mult. Intr-adevar... prietenia a devenit un lux. Ai mare dreptate... am incercat sa ma mint ca nu este asa, dar adevarul este mult mai puternic, si a invins minciuna, frumos construita de mine. Multumesc ca mi-ai deschis si tu ochii... :)

Da... imi doresc o toamna de poveste, cu un mare happy end, sau "am incalecat pe-o sa si v/am spus povestea asa"... sau "inainte din poveste mult mai este.." dar mai ales, "au trait fericiti pana la adanci batraneti".

Bucurii, minuni, zambete, impliniri, draga mea prietena, Toamna.