duminică, septembrie 2

Singurătate

Nu ştiu ce înseamnă singurătatea... uneori mi-o doresc. Dar doare enorm de mult singurătatea în doi. Îl iubesc... însă lui îi este teamă. 
- Nu sunt hotărât. Dacă este cineva mai hotărât decât mine, du-te.
Mi-e greu. Mi-e greu să trag pentru doi... mi-e greu să aduc pe lini de plutire un pesimist înverşunat.
E festival de teatru Undercloud. Anul trecut descoperisem un bărbat cu suflet de artist, cu voce calmă şi zâmbet sincer, care m-a însoţit la acest festival. A fost prea frumos ca să fie şi adevărat. A dispărut în fum... oare mai ştie despre mine? Nu răspunde la mailuri. Oricum nu-l bombardez... şi oricum e trist şi fără farmec totul... minciuna destramă totul.
Azi, caut însoţitor pentru teatru. Sora mea, nu e pasionată. Vărul meu îmi spune:
- Ştii, de atunci când am mers împreună la Odeon (acum muuuuulţi ani), am mai văzut 2-3 piese. Tu ai latura culturală mai dezvoltată decât mine.
Mi-am ales trei piese de teatru... mă voi duce singură. Mă duc printre oameni... nu are de ce să-mi fie urât. Poate îmi întâlnesc sufletul pereche.
Sunt obosită şi îngerii mi-au oferit o săptămână în plus de vacanţă. Sper să găsesc puterea, voinţa, entuziasmul şi norocul de a-mi finaliza proiectul de suflet.

2 comentarii:

Pr.Victor spunea...

La teatru, ce frumos. Uneor şi noi rupem ritmul treburilor dintr-o curte de la ţară şi mergem la teatru. Ba şi la câte un spectacol cu mkizică pentru suflet.
Nu ştiu de ce nu doresc mai mulţi oameni să facă acest lucru, mai ales cei care au şansa de a locui în oraş.
Zi bună cu împlinirea dorinţelor bune Claudia.

DOAR NOI spunea...

@ Pr. Victor:

Multumesc din suflet pentru sustinere si pentru vizita.

Doamne ajuta! :)