luni, august 27

Eu şi ceilalţi

Undeva... cândva... în vara aceasta am cunoscut pe cineva. Avusese o relaţie cu un fotomodel şi trăise la Monaco. Aveam un program aglomerat. Nu am avut timp să-l integrez în viaţa mea. Începuse să facă presiuni şi am renunţat.
Acum, m-a rugat să-l sun, deoarece el mi-a şter numărul de telefon, de nervi. A fost în concediu la Monaco. 
Îl sun. Şi-a depus actele să plece din ţară, deoarece se întoarce Băse la Cotroceni. 
- Foarte bine. E şi Raduleasca acolo, nu te plictişeşti. 
- Măcar eu ştiu ce vreau de la viaţă. Tu nu.
- Ştiu foarte bine ce vreau... şi vreau să răzbesc aici, în România. Bine că tu ai aflat ce vrei de la viaţă la 42 de ani. E minunat!
....

- Ai prins buchetul?
- Nu! Sper să mă mărit şi fără buchet.
-  Da, dar cât mai repede. 
- Când va fi să fie şi pentru mine.
(oare de ce oamenii care sunt "fericiţi", mă stresează pe mine.... cu dorinţe pe care mi le doresc, însă nu ţin de mine).

.....

De ce scriu pe blog? E o întrebare a unui cititor permanent.
Scriu pentru că am nevoie să mă eliberez... de răutăţile pe care le primesc sub diverse forme... pentru că experienţele mele pot ajuta, într-o formă sau alta, pe cineva... pentru că astfel am cunoscut oameni... pentru că îmi place să scriu (mai ales că sunt citată chiar de verişoara mea..ca să nu spun plagiată)... pentru că este un jurnal mai mult sau mai puţin amănunţit, care îmi va rămâne peste ani... (deja scriu aici de 4 ani).

2 comentarii:

Anonim spunea...

intr-adevar, a-ti gasi jumatate nu este ``meritul`` personal al nimanui... este un dar de la Dumnezeu, care vine la fiecare dintre noi atunci cand este momentul...
intr-adevar, in anumite intrebari exista si o doza de malitiozitate. insa parerea mea este ca, la noi, majoritatea oamenilor este foarte curioasa. este o trasatura mai degraba balcanica. in occident fiecare este preocupat mult mai mult strict de propria persoana. si mai este, pe de alta parte, si mentalitatea romaneasca, traditionala, adanc inradacinata in subconstient, potrivit careia femeii i se atribuie anumite roluri- de sotie, mama. la noi, se accepta mai greu gender-rolul de femeie single/ independenta... uneori e greu sa fii femeie in tara noastra :)

DOAR NOI spunea...

:) Multumesc mult.:)