vineri, august 10

Cu mine despre răutăţi, plagiat şi psihologie

Aflasem eu cândva, că oamenii buni sau talentaţi sau care au un gram de succes sunt atacaţi de oamenii frustaţi, laşi. Ei... până nu văd, eu nu cred, aşa că m-am convins în ultimele luni şi ultimele zile din plin. Din când în când, postez pe 121.ro o mică scriere la mesajul din sticlă. Există un domn, care cred că are probleme cu stima de sine (bietul de el) care mă atacă vehement. Nu cred că are vreo preocupare, decât să urmărească ziua în care postez şi să mă atace. Înainte se semna... acum a trecut la anonimat. Păi la cât de penibil şi chinuit este sufletul lui, nu are cum să îşi scrie numele.

Ieri, am mers la Humanitas Kreţulescu, la o întâlnire literară urmată de dulceaţă fel de fel cu linguraţa. N-am putut sta mult, nu aveam starea necesară.... :) Data viitoare vin pregătită sufleteşte, cu distonocalmul la pachet.... :))

Verişoara mea, mare psiholog, mă plagiază. Ce pot să-mi doresc mai mult? Mi-am mai descoperit un text pe un blog... care a fost retras într-un final. Oare chiar scriu atât de interesant? Pentru unii se pare că da. Luaţi fraţilor, dar făceţi-mi şi mie publicitate... altfel... veţi plăti în faţa lui Dumnezeu pentru furt intelectual. Hahahaha.... :) (Draga mea verişoară, ştiu că nu vei citi tocmai acest articol... ştiu că mă citeşti să aflii ce mai fac.... telefonia e scumpă, dar un mail sunt în stare să citesc. Să ştii că fac mult mai multe decât scriu pe aici...).

Cât despre lecturi... am început "Tess D Uberville" de Thomas Hardy.

Ieri, am discut cu un mare "psiholog" moralist. În România există mulţi. Mă întreba de ce mă tem? Mi-e teamă să nu rănesc pe nimeni prin deciziile mele... în special pe cei apropiaţi, mama şi sora, care m-au ajutat mereu. Mi-a mai spus multe despre cum să-mi găsesc un partener - hahaha - despre evoluţia mea spirituală, despre faptul că e cazul să scap de prejudecăţi pentru a trăi liber... şi bla bla bla-uri. Sunt norocoasă.. ce să zic?! Atâta consiliere gratuită... şi eu fac figuri... :)

Tuturor vă doresc un august bogat în minuni, fericire, înţelegere, pace şi linişte, rugi ascultate....

6 comentarii:

darry.anna spunea...

:)Toti ne pricepem de minune sa dam sfaturi.
Un august minunat iti doresc!

DOAR NOI spunea...

@ darry.anna:

:) Daaa... suntem maestri la sfatuit. :)

Imbratisari si ganduri optimiste. :)

Anonim spunea...

Ironia este felul cel mai rafinat de a expune defectele altora, dar nu toata lumea are talentul de a manui o treaba atat de gingasa si dificila.

“John Locke”

DOAR NOI spunea...

@ Domnule Anonim, John Locke... :)

Multumesc pentru vizita. Da, Slava Domnului am primit ironie din belsug... (cica oamenii ironici ar fi destepti... hahahaha).

Am studiat psihologia... lucrez cu oameni, ba chiar formez oameni.

Fiecare avem o personalitate... o sensibiliate (eu ma numar printre cei 25% din populatia lumii de hipersensibili)... si nu putem toti sa fim fericiti... impliniti... sau sa avem aceeasi reteta pentru gasirea partenerului. :)

Uneori, este mai bine sa spunem putin si bun... mai ales in subiecte de suflet... :)

Eu incerc sa ajut.. prea mult uneori.. dar numai cat se poate. Nu imi doresc sa aduc suferinta unor oameni care s-au obisnuit cu problemele lor. :)

Multumesc pentru vizita si comentariu... :) Iarta-ma daca te-am lovit prea tare.

Anonim spunea...

mioara.marin: daca va urnareste inseamna ca ocupati un loc important in viata persoanei respective. alfel de ce si-ar pierde timpul? ar trebui sa fim mandri cand suntem barfiti pentru ca au de ce sa ne invidieze. sfaturile sunt binevenite cand sunt date cu buna credinta,dar nu a fost cazul. imi place Claudia cea patimasa . mergeti mai departe mandra cum va stim. aveti cu ce sa va mandriti in toate planurile. "Tess D Uberville" o carte foarte buna. spor la citit

DOAR NOI spunea...

@ Mioara Marin:

Par mândră? Nu-mi doresc asta....

vReau ca cei care trec pe la mine, să devină mai dornici de frumos, mai puternici, mai încrezători, mai optimişti, mai veseli... să mă ajute să construim o lume mai frumoasă.

Zâmbete şi bucurii...