marți, aprilie 3

Paris... :)

Adormita, parcurg drumul spre scoala. In Bucuresti se modernizeaza metroul, se fac noi trasee, noi statii. E praf si nebunie.
Elevii dorm pe ei la prima ora. Sunt precum niste pui de abia iesiti din gaoace. Nimic nu le convine. Facem origami. Doar e "Scoala Altfel" sau vorba unui coleg scoala pe invers. E un haos total. Lucrurile acestea trebuiesc implentate de mici, treptat-treptat.
Am capatat o teama ciudata de diferite chestii... mi-e teama sa mai sofez... mi-e teama sa discut cu persoane la telefon (asta e mai veche)... mi-e teama sa nu ma ratacesc... mi-e teama sa nu imi pierd zambetul si caracterul. 
Am o foame feroce in ultima perioada si mi-e teama sa nu ma ingras... 
Mi-e teama ca timpul e prea putin pentru cate am de trait. 
Urc in autobuz. o doaman discuta la telefon: "Ti-am mai gasit pe cineva pentru Paris". paris e cuvantul magic pentru mine.... m-am si teleportat pe Champe Elisee.... la catedrala Notre Dame... Doamne ce mult imi doresc sa traiesc la Paris. Macar o saptamana. Doamne, se apropie ziua mea de nastere... nu-mi ofere sansa de a trai o minune... un drum la Paris...??? !
Je regarde la vie... Est tres belle et tres facille. :) Je suis fatigue. 
Mi-e dor de TINE, viata... speranta.... frumusete... joaca.... veselie.... reusita!

6 comentarii:

copilarim spunea...

am fost laa paris pt o zi in 96. sambata... praf...:)) n-am vazut mare lucru (ba erau inchise, ba nu voiau cei din grup sa viziteze...:P).
la mine cuv magic e londra (o iubesc - e curat si frumos:D)
iti doresc sa ti se implineasca dorinta:P
cu drag
rux

Monica spunea...

si eu imi doresc:D

Cristi pleaca la sf lunii cu echipa de fotografi/ Eu raman aici pentru ca nu am cum sa merg. Poate facem alta excursie doar pentru noi.

DOAR NOI spunea...

@ copilarim:

:) am mai auzit ca nu e cine stie ce.... dar e un fix de-al meu. stiu ca e un oras al elegantei, al scriitorilor, al iubirii... :)) [e tacaneala, intelegi?!] hahahaha....
probabil ca imi va trece....

imbratisari vesele!

asa si eu iubesc Lisabona.... e superba... :)

DOAR NOI spunea...

@ Monica:

Stiu ca nu e imposibil. E o calatorie... problema la mine sunt banii.. obtinerea lor... mi-as dori sa ajung pe propriile forte intelectuale daca se poate... E tot ce am... :)) sau... ca model pentru Vogue. haaahahha... :)

Mergem in excursie.... :) Claaaaaaaaaaaaaaaaaar. :)pupici voiosi!

Anonim spunea...

Paris?...care Paris?:)...ma scuzati ca va deranjez...:)

DOAR NOI spunea...

@ Anonim:

Un Paris din cele cunoscute d etine. :) Multumesc penru vizita. :)