duminică, aprilie 1

Despre mine intr-o zi de pacaleala :)

Am finalizat romanul "Colectionarul" de John Fowles. M-a socat finalul. Ma asteptam la ceva, altfel. Miranda, o femeie frumoasa, indragostita de arta, muzica, un profesor cu 20 de ani mai in varsta, care isi dorea o familie, cu toate ca ii era teama ca nu va mai avea timp pentru pictura, m-a facut sa ma gandesc putin (mai mult) la mine. Relatia femeie- barbat, relatia copil-parinti sunt bine conturate in carte. John Fowles - dupa doua carti citite ("Magicianul", "Colectionarul") - ma face sa ma gandesc de 10 ori la viata mea, la relatiile mele, la rostul meu pe pamant (cu toate ca eu zic ca l-am gasit).

Sunt trista....si nu stiu de ce. De fapt, cauzele sunt mai multe. Probabil ca am obosit si nu-mi ies toate asa cum VREAU. Am invatat insa - cu greu - ca e mai bine asa. Uneori nu poti controla totul. Lucrurile se intampla cu un rost. 

Ieri, un baietel, m-a batut pe umar si mi-a spus: "Doamna, vreau si eu cartea dvs. cu autograf". Am zambit.... si i-am oferit cartea. 
Tobias, a fost citit une fetite dragute, Miruna. :) 
Actrita din trupa FREEZE - super draguta, zambareata si am avut un sentiment de deja-vu alaturi de ea - mi-a spus ca cel mai frumos compliment primit de la un elev din Giurgiu a fost: "Bre, te stiu din Narcisa Salbatica". Ne-am amuzat copios... :)

Anca Bucur, m-a facut sa imi DORESC cu ardoare sa fac miscare (ca de mancat sanatos, mananc - mai putin tonele de ciocolata devorate). Imi voi lucra fiecare grupa de muschi, ca si cum ar fi iubitul meu castigat cu greu. :)) Daca viata tot imi ofera lamai, macar sa fac o SUPER limonada.

Am ratat o invitatie la teatrul ACT al carei titlu este "O grade la Paris".... :) 

Uneori ma cuprinde o teama teribila... asta traiesc si acum. Lacrimi ce imi scalda inima, habar n-am de ce le simt acolo. Uneori mi-e teama de mine... si nu ma plac deloc. Am momente in care as sta inchisa sub pamant, pana as invata sa ma apreciez. :)

Ma simt ca o carpa pe care o poti modela in mii de feluri. Imi doresc o minune, un miracol, putere si curaj, ambitie si dragoste.... :)

8 comentarii:

copilarim spunea...

Cred ca a fost tare frumos ieri:)
Bucura-te ca poti iesi:D.. hihi!
Iti doresc un aprilie minunat!!
cu drag
rux

Unknown spunea...

scumpa, draga mea Claudia, esti minunata si sper ca foarte curind sa ti se intimple miracolele si minunile pe care le meriti... ma mindresc cu tine!!!
Inima mea tresare cind iti citesc ideile, esti superba!!!
idei si ginduri frumoase iti doresc :)
xoxo, Liuba!

piatra.de.gradina spunea...

Micuta Claudia,
Esti minunata!Noi te iubim! Iubeste-te macar pentru faptul ca ne aduci, noua, o picutura de dragoste si liniste in suflet.
"De fiecare data cand zambesti cuiva, este un gest de dragoste, un dar catre acea persoana, un lucru frumos." Maica Tereza
Hei, zambeste!

DOAR NOI spunea...

@ copilarim:

da, a fost foarte frumos... m-am relaxat... desi am plecat cu o durere d ecap teribila de acolo... :)

DOAR NOI spunea...

@piatra.de.gradina:

MUltuumesc pentru incurajare si vizita. :)

Zambesc in clipa cand ies in lume... dar sufar enorm cand singuratatea ma macina precum un acid hidos si aprig.

DOAR NOI spunea...

@ Liuba:

Multumesc copila frumoasa! :)

Idei minunate am... insa, am ajuns in faza in care imi doresc sa am pe cineva alaturi, care sa ma sustina si sa ma ajute sa le realizez, sa le promovez, sa creada in ele, sa ma incurajeze. :)

Conteaza enorm sa ai langa tine un suflet care sa iti impartaseasca "nebuniile", sa creada alaturi de tine in ele - ideal ar fi sa creada mai mult decat tine chiar. :)

Am idei frumoase, marete , stralucitoare, pe care nu le pot urni singura. :) Mi-a atat de greu... si mi-e ciuda ca mi se intampla asta. Cum s amai cred in Dumnezeu cand patesc asta?:((

mihaidcuza spunea...

A aparut la Humanitas versiunea definitiva a Jurnalului Annei Frank. It's a must.

DOAR NOI spunea...

@ Mihai Cuza:

Multumesc. O voi cumpara... :)