duminică, martie 18

A naibii dragoste.... :)Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoşi şi este însurat cu iubita din liceu.
Asta până când află că soţia lui, Emily (Julianne Moore), îl înşeală de ceva timp şi ar dori să divorţeze. Încă în stare de şoc, Cal încearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întâlniri de zeci de ani... este depăşit de situaţie.
Astfel, începe să-şi petreacă serile singur într-un bar şi are norocul să devină protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tânăr şi atrăgător, care îl ajută să o uite pe Emily şi să îşi trăiască viaţa. Dar, în ciuda eforturilor lui, nu poate să ignore ce îi dictează inima şi toate drumurile îl duc exact în punctul din care a plecat.

.... Asa am petrecut seara... :)

Din pacate, in compania unor oameni deprimati... care vor ceva dar nu fac nimic sa obtina...

Ma simt epuizata... si vinovata ca nu pot face un miracol pentru ei. E greu sa te simti inutil, dar fara pic de efort nu se pot obtine "opere de arta".

4 comentarii:

copilarim spunea...

E foarte amuzant filmul! L-am vazut si eu:)!!

Sper sa iti refaci bateriile - stiu cum este cand te simti neputincios .. si ti-ai dori sa ajuti. dar adevarul este ca dacaa cineva nu vrea cu adevarat saa fie ajutat... sfarsesti prin aa ajunge epuizat.. degeaba.

Iti doresc o saptamana minunata!

rux

DOAR NOI spunea...

@ copilarim:

Da... mi-a placut si m-a relaxat dupa o saptamana de stres.

Intr-adevar... daca ei nu vor, eu am facut tot ce am putut, insa eu am nevoie de energie pentru toate proiectele mele, pentru elevii mei... nu le pot oferi mai mult.

O saptamana divina si tie! Sa auzim de bine. :)

mihaidcuza spunea...

Am vazut si eu filmul si m-a facut sa ma simt bine.

Cand oamenii se simt rau dar nu fac nimic pentru asta, inseamna ca nu sunt suficient motivati, ca nu au inca un viitor irezistibil.

Daca vezi lumina, alergi. Daca nu alergi, inseamna ca nu ai vazut-o. Inca.

PS ma deranjeaza ca trebuie sa bag cuvinte de verificare. de multe ori, renunt sa comentez din pricina lor.

DOAR NOI spunea...

@ Mihai Cuza:

Da... este un film bun. Mi-a placut maturitatea pustiului lor de 13 ani. :)

Cat despre oameni, intr-adevar... e greu sa ajuti pe cineva care vede doar cenusiul si mizeria din jur, si nici nu se zbate sa faca un pas spre ceea ce vrea sa obtina.

Si pe mine ma plictiseste introducerea cuvintelor de verificare. :))

O saptamana cu zambete si bucurii, minuni si binecuvantari!