sâmbătă, martie 17

Cumparaturi

Azi, tusind, cu putina febra, am mers sa ridic coletul de la posta.Continea cadoul pentru minunata mea sora. O femeie extraordinar de talentata m-a ajutat sa ofer surorii un tricou original, asortat cu cercei munciti cu talent si muuuulta rabdare.

Apoi, am mers in oras - eu si sora mea - pentru a cumpara cadou mamei. V-am spus ca sunt nascute in aceeasi zi, nu? Sora mea este cadoul mamei mele. (eu am fost al tatalui, dar el s-a plictisit si ne-a parasit; asa ca, eu am ramas a nimanui... a sufletului meu, cel mai probabil). Am cumparat lucruri dragute, dar mi-am gasit si eu o rochita foarte finuta, si foarte ieftina. M-am gandit ca este tocmai buna pentru evenimentul care se apropie: luarea motului finutului meu pufos.

Imi doream o carte... am ajuns la Diverta. N-am gasit "povestile unei inimi" de Diana Florina Cosmin de la editura Curtea Veche, insa am gasit Stephen King "Misterul regelui despre scris" de la editura Nemira. oare voi reusi sa ajung o scriitoare talentata... sa vand carti in numar mare, sa fiu tradusa in 24 de limbi si sa calatoresc in toata lumea sa dau autografe? Nu e vorba ca imi doresc sa ma imbogatesc din scris, dar imi doresc enooooooooooooooooooorm de mult sa cunosc oameni care imi citesc cartile, care imi impartasesc trairi, vise, sperante, iubiri, dezamagiri, ganduri, idei. :)

Sfatul domnului King este :"Cititi mult si scrieti mult". Asta mi s-a mai spus, si incerc sa profit de fiecare pauza in programul meu si sa evadez in lumea literelor si personajelor bune si rele, talentate si frustrate, iubite si dezamagite.... :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa dea bunul Dumnezeu sa ajungi ca
Stephen King:))

DOAR NOI spunea...

@ manuela:

daa..sa dea Dumnezeu... daca merit si le pot duce, sa se implineasca!