joi, martie 29

Carti pentru biblioteca Centrului de Zi “Sfanta Sofia” din Bucuresti

Dati o mana de ajutor la construirea unei biblioteci pentru copii ce sigur vor aprecia. :) MULTUMESC!

 
In 11 aprilie, va invitam sa facem un cadou de Paste copiilor de la Centrul de zi Sfanta Sofia din Bucuresti, un asezamant ce a fost infiintat de curand si are nevoie, in acest moment, de sprijinul celor din jur.
Ne-am gandit sa-i incurajam sa isi formeze o biblioteca, de aceea va invitam sa ne ajutati sa strangem cat mai multe carti frumoase pentru copii: povesti, literatura potrivita varstei, albume despre viata animalelor, istorie, geografie etc. Bineinteles, orice forma de ajutor este binevenita.
In perioada 29 martie – 11 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 11.00-20.30 si sambata intre orele 11.00-13.00, puteti aduce carti sau rechizite la sediul fundatiei – str. Caimatei 20, et. 3 (zona Piata Rosetti). Joi, 12 aprilie, vom merge la centru sa ducem darurile si sa petrecem cateva ore cu copiii.
Deocamdata, la Centrul de zi Sfanta Sofia invata, iau masa de pranz si isi petrec mare parte din timpul liber 20 de copii cu varste intre 6 si 14 ani, proveniti din familii cu situatie materiala deficitara, conditii precare de locuire, sau familii monoparentale. Din toamna, centrul se va ocupa de 40 de copii.
Ii putem ajuta sa afle ca in jurul lor exista multe lucruri frumoase si interesante, ce merita si pot fi descoperite!
Program colectare carti sau alte cadouri:
L-V: 11.00-20.30
S: 11.00-13.00
Adresa: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et.3 (zona Piata Rosetti)
Pentru detalii: livia@victoriei.ro; Tel: 0735 863 846

Niciun comentariu: