miercuri, martie 14

Azi pentru mine....

M-am trezit cu gust de poezie in inima si pe buze. Mi-e dor de mine, de gandurile mele, de participarea la o conferinta, de a cunoaste oameni si locuri, de lecturi in parc...
Soarele imi mangaie plapuma ce imi inveleste trupul si sufletul si dorurile si tristetile si zambetele din noapte pana in zori. Astfel, soarele afla tot ce citesc, ce imi doresc, ce simt, ce scriu... Poeziile si povestile se nasc in noapte, la lumina veiozei.
Asteptam cu nerabdare un semn ca sunt pe drumul cel bun... L-am primit. Vreau sa arunc - ma straduiesc de mult - haina mandriei si a invidiei. Vreau sa fiu eu... vreau sa devin inger.... fara emotii, fara temeri... fara rautati...
La scoala, elevii ma iau cu asalt.... proiectul "Scoala altfel" a creat stres, nebunie, atat in vietile elevilor, dar si ale profesorilor. Ne asteapta ore de munca asidua si totul pentru un experiment.
Am ajuns la intrebarea: "Anul viitor facem tot cu dvs.?" E intrebarea cea mai dureroasa... Ce sa le raspund?! Ca sistemul educational imi toaca verile pe tocator cu satarul? Ca am obosit si m-am plictisit sa dau examene mereu? Viata m-a invatat ca totul e o loterie... insa, atata vreme cat mintea iti este prietena, totul se rezolva.
Imi doresc un weekend departe.... printre lume cocheta si stele si lecturi..... :)

2 comentarii:

copilarim spunea...

Iti doresc evadare placuta in lumea pe care ti-o doresti. Sunt sigura ca vei reusi sa iti implinesti visurile - oricare ar fi :)
Cu drag
rux

DOAR NOI spunea...

@ copilarim:

Multumesc mult de tot... :)

Imbratisari voioase si jucause, zambete si bucurii!