joi, martie 15

Alegeri...

Ieri am primit de la un deputat, cu ocazia zilei de 8 martie, o carte "Secretele parintelui deplin" de Nancy L. Van Pelt si un CD cu Strauss. Frumos. Ma pregatesc temeinic pentru a deveni parinte... :))

Sunt trezita de telefonul prietenului-vecin care e trist ca este nevoie sa isi cumpere singur perdele. Imi marturiseste ca nu a facut acest lucru pana acum, crezand ca se va casatori si va face alegerile impreuna cu sotia. Imi pare rau cand il simt trist, dezamagit, chiar speriat uneori...
-Lasa, sotia ta va aprecia gustul tau...
-Sper sa ai dreptate...

E greu uneori sa impaci si sa linistesti oameni. Eu ma straduiesc.

M-am impacat cu mine... cu starile mele. Cand mi-e greu, stiu ca tot ce ma poate salva e zambetul si scrisul. Imi scot literele, le rog sa aleaga din sufletul meu amintiri, emotii, dureri.... si sa le coloreze. Cuvintele le transforma in pasari ce zboara spre inalt. Acolo, ingerii, le preiau ca pe baloanele de sapun, in joaca. Citind, se indragostesc de unele si le indeplinesc.

E greu sa gasesti pe cineva compatibil...
E greu sa fii bun si vesel si in acelasi timp atat de singur.
E greu sa renunti mereu TU la planurile tale pentru a multumi pe altii, care nici macar nu apreciaza.
E greu sa iubesti si sa nu primesti pe masura....
E greu sa traiesti cu teama ca vei ramane singur, desi nu va fi asa... fiecare sac isi are petecul sau.

2 comentarii:

Anonim spunea...

capu` sus!...e greu-e greu, da` cine a zis sau cine crede ca viata e usoara?...si apoi...daca mie imi trec cam de 2-3... ``n`` ori pe zi ganduri prin cap de genul ``oare ce o mai face NOI DOI SI-O IUBIRE,o fi bine?`` (pentru mine, in capul meu, nu esti nici Claudia, nici NOI, DOAR NOI SI O IUBIRE- ci te-am `botezat` NOI DOI SI-O IUBIRE) - si nici macar nu am vorbit vreodata face to face, nu ne-am vazut niciodata personal...iti dai seama de cate ori pe zi se gandeste la tine si iti poarta de grija Dumnezeu, care ne-a dat viata si care are mereu grija de toti...
asa ca...fii barbata, NOI DOI SI-O IUBIRE! :)...totul va fi bine! suntem, fie si numai cu gandul, alaturi de tine!

(cea de prin ``campurile`` acelea...stii tu care :) )

DOAR NOI spunea...

@ Anonim:

Haha...frumos nume mi-ai dat... :)

Mi-e bine.... chiar foarte bine. Adesea insa, imi striica altii echilibrul.... dar eu sunt bine. Mi-am setat foarte bine starile... :) Mi-am invatat lectiile. :)

Ganduri optimiste... :)