miercuri, februarie 1

ZEITA PERSEFONA... sunt EU

Mai multe aflati aici:

http://www.kudika.ro/articol/horoscop-articole/20529/numerologie-care-este-zeita-care-iti-protejeaza-destinul.html

Numarul Destinului 7 – Persefona este zeita care iti protejeaza Destinul


Persefona, zeita care iti protejeaza destinul, este fiica lui Zeus si a zeitei Demetra. Persefona este considerata zeita care simbolizeaza renasterea naturii, sufletul si inocenta.

Gandire, analiza, aflarea adevarului si cautarea destinului sunt toate caracteristile tale. Esti capabila sa analizezi chiar si cel mai mic amanunt, pe care nu foarte multa lume il observa. Tu esti tipul de persoana care se implica in totalitate in anumite proiecte, care stie ce isi doreste de la viata si nu ii este teama sa lupte pentru dorintele sale.
Esti o perfectionista in viata si utilizezi de obicei o abordare destul de rationala in toate aspectele vietii. Persefona este zeita care te va ajuta sa faci distinctia dintre bine si rau, sa vezi adevarul si sa te eliberezi de unele legaturi dureroase din viata ta.
Atributele tale negative se refera la gradul limitat de incredere pe care o poti avea in oameni. Ai tendinta de a te transforma intr-o fire introvertita, careia ii este teama de schimbari. Iti place sa lucrezi singura, sa nu fii intrerupta si nici controlata.



Niciun comentariu: