miercuri, ianuarie 26

lauda si vaicareala

lauda si scarpinatul sunt gratis, spune un proverb. asa cum prostia si luxul se platesc. ha ha ha.

incep printr-o lauda. a aparut caietul de atelier de la "Incubatorul de Condeie", proiectul AdLittera (scrierea mea "puerila" este la pagina 6). Cititi caci sunt oameni talentati. Eu am aterizat acolo din greseala. :))
aici.


acum vaicareala.... deci, puteti sa va opriti din lectura. eu continuu sa scriu caci imi face bine.

duminica seara, in urma unei conversatii, se declaseaza un click ce-mi deschide usa ferecata a amintirilor. daca spuneam abracadabra nu se intampla. intreaga noapte a fost alba, si am vizionat filmul vietii mele, de cand am inceput scoala pana acum. Nu am facut eu selectia. Am reintalnit oameni (si am realizat ca au fost atatia care mi-au influentat destinul), activitati, expresii, fericire, dezamagire, peisaje, mangaieri, tristete, veselie nebuna, etc. M-a epuizat acea noapte.

Au urmat doua zile cumplite la scoala, cu obraznicii, corijente, situatii de rezolvat, etc.

Telefoanele suna si eu nu le mai pot face fata. Sau nu vreau, de fapt? Mi se intampla ceva foarte interesant: de doua seri, internetul mi se deconecteaza la orele 22 -23, ca si cum cineva imi spune "bine, nu ai tu grija de tine, am eu." Lecturez cateva pagini, si adorm. Ma trezesc mult mai odihnita dimineata!

In ultimele zile, au aparut oameni care ori imi fac sufletul harakiri (sper sa fie intr-adevar o purificare, caci doare teribil) ori ma incurajeaza sa imi vad "frumusetea".

momentan, ma las purtata de val, iau vitamine - mai mult pentru ca-mi iubesc neuronii decat corpul -, citesc, scriu, scriu mult, diverse si asa cum imi vin, asa cum le simt, zambesc [o colega imi spunea ieri: "esti fenomenala: ai facut cadere de calciu, criza biliara, de abia te tii pe picioare, dar zambesti pana la urechi"] si fac magie [tocmai am vorbit cu o prietena ce se plangea ca i s-a stricat calculatorul, si cat am discutat noi, i s-a aprins monitorul - ha ha ha].

O ZI MAGICA SI VOUA, DRAGII MEI CITITORI, PRIETENI SI SUSTINATORI!

6 comentarii:

Diana spunea...

O sa vina si zile cu soare, ai sa vezi. Doar lasa timpul sa isi urmeze cursul. Eu chiar cand asterneam numai tristete si lacrimi pe blog, atunci am cunoscut iubirea.

DOAR NOI spunea...

@ Diana:

Multumesc din suflet!

Blogul meu e o plangere de vreo 3 ani aproape... :) Probabil ca sunt dificila, ca e greu sa fiu iubita... :)
Nu mai vreau nimic... :)

Diana spunea...

Plangere? Spui asta pentru ca nu stii ce scriam eu acum ceva vreme :)). Era totul numai depresie presarata. Stai linistita, totul va fi bine, ai incredere! Pe undeva exista un barbat care simte ca tine, doreste ca tine, spera ca si tine. Dumnezeu ti-l va scoate in cale cand e vremea! :)

DOAR NOI spunea...

@ Diana:

Daa... asa sa fie, cum spui! :)

Imbratisari!

stelica spunea...

Probabil, impungi prea tare ?? doar esti taur :)

DOAR NOI spunea...

@ Stelica:
Nu inteleg replica ta. Pe cine am impuns? :)