duminică, decembrie 11

Poveste despre curaj si cai, dar mai ales despre prietenie

O fetita frumoasa si foarte cuminte, Sara pe numele ei, imi citeste povestile de pe blog. Este foarte desteapta. Ea insasi scrie povesti.

Prietena ei, Alexandra Groza este bolnava de leucemie. Are numai 6 ani. Este fetita zambareata din fotografie. Nu-i asa ca este adorabila? Este pasionata de cai. Sara a rugat-o pe mama ei sa imi scrie si sa imi comande o poveste personalizata pentru Alexandra. Emotionata, cu lacrimi in ochi si inima cat un purice, am scris o poveste despre curaj si cai.

Sara, copila minunata, esti o prietena de nadejde. Ingerii sa te apere si sa te lumineze in fiecare clipa. Parintii tai sunt binecuvantati cu o astfel de fata. Sa ii bucuri si sa ii iubesti toata viata!

Daca vreti si puteti, va las aici detalii despre curajoasa Alexandra (careia ii prevad un destin miraculos, va deveni cea mai frumoasa doctorita pentru animale). Nu uitati: din putin se face mult.

ALEXANDRA GROZA.

MULTUMESC DIN SUFLET!

P.S. Nu vreau sa credeti ca aceasta postare este o lauda... voiam sa va arat o lectie de prietenie adevarata si o alta lectie despre curajul de a infrunta boala, la numai 6 ani, cu zambetul pe buze.

Niciun comentariu: