joi, decembrie 8

Ceva superb mi s-a intamplat azi.... :)

Joi... zi de iarna, friguroasa... (desi, la un moment dat eram la ora si raze vesele au inundat clasa; elevele intreaba: "soare?!"; "nu mai stiti cum arata soarele de cand nu ati mai vazut!"; ele zambesc).... m-am invatat sa merg cu masina... la caldura..comod.. cu radio pornit.... E cazul sa fac plinul la benzina. Gasesc liber... m-am obisnuit.. las geamul, spun de cat sa imi puna benzina.. cobor si platesc...

Am devenit o soferita amabila.... bine, pentru mine e un exercitiu de testare. Permit altora sa intre in fata mea, pentru a vedea cati imi multumesc prin licariri de faruri. Nu stiti cat m-am straduit sa invat acest artificiu!!! Ma bucur cand obtin asta. E un "trofeu" pentru mine!

Dar asa cum anuntam, ceva superb mi s-a intamplat azi. Pe seara, venind de la scoala, coada la un semafor. In masina din fata, se zareste o fetita cu bucle blonde. Nu are mai mult de 4 ani. Imi face timid cu mana. Apoi se opreste. Ii zambesc! E tare haioasa. Ea prinde curaj si zambeste larg, cu un zambet pana la urechi. Imi face cu mana la modul cel mai serios. Ii fac si eu cu mana. Ea imi arata papusa. Domnul din stanga mea, rade in hohote.

Ridic din umeri. Semaforul devine verde. Drum bun. :)

4 comentarii:

adriana spunea...

Ce moment frumos ai surprins!

DOAR NOI spunea...

@ adriana:

daa... eram obosita si fara chef... - cu toate ca am fost rasfatata azi la scoala (pentru ca am facut fapte bune) - iar piticania mi-a inseninat seara. arata ca un inger!

Andreea spunea...

:) He-he, cunosc sentimentul!

Cat despre fapte bune in trafic, intr-o seara, pe o lapovita cu fulgi mari, intr-o vizibilitate sub acceptabila mult, vrand sa ies dintr-o parcare in strada ... surpriza! O masina se opreste si ma lasa sa ies in sosea ... asa pur si simplu ... nu era aglomerat, era doar greu de vazut ... am ramas :0 woow! caci in general nu prea am avut parte de de-astea! Eu la randul meu sunt destul de amabila in trafic!

Noapte buna!

DOAR NOI spunea...

@ Andreea:

Pe mine ma amuza... ori intalnesc toti misoginii, care ma claxoneaza s a ma intimideze... ori intalnesc domni zambareti care ma ajuta... :))

Dar faza cu fetita a fost suuuuuuuupeeeeeeeeeerba!