luni, noiembrie 14

Un zambet si fara intrebari... :)

Nu ma mai intreb de ce multi asteapta totul de la mine... unde sunt barbatii carora le placea sa vaneze? :)) Unde sunt barbatii puternici, capi de familie? Niciunde... au disparut ca un fum, iar eu consider ca am visat o poveste frumoasa.... :) Unde sunt barbatii care sa ofere un compliment? De ce fug cu o urma de invidie cand vad ca am bifat inca o realizare in planul vietii mele?

Adorm acoperita de umbrele amintirilor din noapte si traiesc intens fiecare clipa... :)

Ma amuza teribil faptul ca in ultima perioada, un prieten imi cere sa-l ajut sa-si caute de lucru. [am oferit ajutor, timp din putinul timp pe care il am; a fost chemat la interviu si a uitat sa-mi multumeasca; iertare cer ca astept raspuns si bun simt de la oameni]. Altul ma roaga sa ii fac rost de un ISBN .... mi se spune ca eu ma pricep. Ii dau un link si o editura unde poate discuta. "Nu stiu, nu ma pricep, nu faci tu pentru mine?" "Imi pare rau , dar nimeni nu iti baga in traista daca nu misti un deget."

Ma intreb.... daca asta nu pot face singuri, ce se va intampla cand le va naste nevasta? sau vor fi altele mai grave de rezolvat? :)

" Si da-i si lupta, Zoe!" ... Fii barbata... :)


2 comentarii:

darry.anna spunea...

Of, barbatii astia! :) tot femeile sunt mai puternice.

O saptamana super!

DOAR NOI spunea...

@ darry.anna:

Fie ca saptamana aceasta sa ai parte de binecuvantari, minuni, rugi ascultate.

Ehhh... :) Nu e vorba de putere, ci de bun simt... de un multumesc acolo... :) Insa, asta e menirea mea se pare: sa ajut. :)

Imbratisari!