miercuri, noiembrie 2

Publicam impreuna o carte de povesti? facem lumea copiilor mai frumoasa?

Am primit acest mail, de la Editura cadrelor didactice, care e la inceput de drum, si au idei originale si tinere. La momentul acesta, nu-mi permit sa public din  buzunarul propriu. Daca aveti incredere si doriti a ma sustine cu putin, va multumesc si ma incumet sa purced la drum. Deja sunt cativa muschetari care au sarit in ajutor. 

"Buna ziua!
Am avut curiozitatea sa va citesc si unele articole din blogurile pe care le detineti. Aveti un suflet frumos si chiar e o bucurie sa cunosti asemenea oameni! Pot afirma ca mi-ati facut o dupa-amiaza frumoasa (cea de ieri) si va multumesc!
In legatura cu manuscrisul dumneavoastra, vin cu urmatoarele oferte:
1. 100 de exemplare, format A5, 135 de pagini cu 7,5 lei pe exemplar (750 de lei total) unde intra si promovarea cartii dumneavoastra in revistele Oglinda Literara, Tanarul Scriitor, Revista Romania Azi, Cetatea lui Bucur si invitatia de a face parte din Liga Scriitorilor din Romania;
 
2. 100 de exemplare, format A5, 135 de pagini, 6,3 lei pe exemplar (630 de lei total) si o recenzia care va apare in Revista Romani Azi si Tanarul Scriitor;

Daca doriti mai multe exemplare, va rog sa specificati numarul dorit iar eu voi veni cu o alta oferta de pret. (cu cat sunt mai multe, cu atat pretul este mai mic)

Indiferent de hotararea pe care o veti lua, va multumesc pentru orele de relaxare oferite de textele dumneavoastra.
O zi excelenta!

Cu amicitie, 
Dragos Hutuleac"

2 comentarii:

ajnanina spunea...

treci saptamana viitoare pe la mine pentru 10% donatie :)

eu zic sa te incumeti :)
succes!

DOAR NOI spunea...

@ ajnanina:


Multumesc din suflet. Am sa trec. :) Toate cele bune.

Ma incumet. :) Imbratisari si zambete si impliniri.